Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát si povíme něco o dvou krásných moderátorkách Novy.

Kariéra strmě stoupá

Michaela Ochotská nastoupila do Televizních novin ve chvíli, kdy oblíbená Lucie Borhyová odcházela na mateřskou dovolenou. I přesto, že její moderování nebylo zdaleka „tip ťop“, mnoha divákům padla do oka. A tak Borhyová raději honem rychle ohlásila návrat na obrazovku. Mnozí si mysleli, že Ochotská v tu chvíli má s kariérou amen… Chyba lávky! Na pár týdnů se „uklidila“ do Odpoledních Televizních novin, ale pak byla vrácena do hlavního vysílání, kde nahradila Renátu Czadernovou. Jenže…

Přitančila baletka

K Czadernové vedení Novy povolalo ze Snídaně s Novou Kristinu Kloubkovou. A tahle tanečnice s minimální moderátorskou praxí a bez školy diplomacie (kterou ukončila před pár dny Ochotská) začala krásnou Míšu válcovat. Ze zákulisí Novy unikají informace, jak se Ochotská zuby nehty snaží být lepší a hezčí než Kristina. Ta ale podle „novácké“ šuškandy získává díky své veselé povaze a přirozenému projevu stále větší sympatie. Je prý otázkou času, kdy si tyhle dvě ambiciózní blondýny vjedou do vlasů. Komu budete držet palce?