"Je pravda, že už jsem opět na své váze. Malej mě doslova vysává a nezastavím se. A to jsem fakt žrout, miluji smažený sýr a také muffiny," vysvětlila Ochotská. Teď si ale užívá hlavně fakt, že se zase sešla celá rodina. Její partner tenista Lukáš Rosol se vrátil z turnajů v Americe a na pár dní si tak užíval doma.

"Bohužel už zase budu pokračovat na další turnaje, s Míšou a malým nebudu ani týden. Ale moc jsem si to užil. S Andreasem jsem byl maximální možný čas, přebaluju a kdybych uměl, tak i kojím," prozradil s úsměvem Lukáš.

"Ještě, že je skype. S Míšou jsme na něm každý den, takže malého vidím vlastně neustále," dodal Rosol. který s Míšou i synem vyrazil dokoupit chybějící výbavičku pro syna do celebritami vyhledávaného dětského obchodu v Hostivici. "Chyběli nám ještě nějaké drobnosti, tak bylo potřeba je pořídit," dodal Rosol.

Malý Andreas zanedlouho uvidí svého tátu poprvé v akci. Míša pojede i se synem na tenisový turnaj do Mnichova. "Na let s malým se zatím necítím, ale Mnichov je kousek, tak pojedeme celá rodina a zkusíme, zda se to už dá zvládnout. A snad přinese Andreasek Lukášovi štěstí," dodala Ochotská.