Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska pár slov nejen o obuvi malé Margarity.

Kolik stojí drahé boty?

Dcera známého politika to má stejně těžké jako kterékoli dítě hvězd šoubyznysu. Vlastně těžší, protože na jejího otce má poměrně hodně lidí pifku. Například od chvíle, co se narodila, ji všichni škodolibě sledují, jak moc je tatínkovi podobná. Takové pozornosti se nedostalo snad ani dcerám Karla Gotta! A teď tu máme skandál kvůli drahým značkovým botičkám, o kterých nikdo ale vlastně neví, kolik stály (jedni tvrdí 1 700 Kč, jiní 2 500 Kč)... Když před časem jeden deník zveřejnil fotografie Jiřího Paroubka na zahradě v trenkách, všichni se mu smáli, že vypadá jako tuctový strejda z vesnice. Kdykoli kterýkoli politik přijde na akci v obleku, který podle některého z mnoha našich „slavných“ stylistů působí tzv. lacině, je to také špatně. Kdyby tedy Margarita měla na křtinách levnější oblečení a boty, všichni by to označili za trapné faux pas a rodiče by nařkli z toho, že ze sebe naschvál dělají chudáky.

(Ne)úspěšný tah

Jinou věcí je fakt, že Paroubkovi udělali z události, která by měla být hlavně rodinná a také duchovní (jde přece o křest!), spíše divadlo pro média. O křtinách se zmiňovali už několik dní předem v novinách, nakonec do redakcí dorazilo i oficiální oznámení, aby na to náhodou nikdo nezapomněl. A vyšlo to, novináři tam byli a skoro celý týden se o nich píše (a to ještě s Kateřinou Brožovou nedorazil její kamarád Peter Kovarčík, jehož intimní partie jsou druhým šlágrem týdne!). Přivede ale zrovna tohle Paroubkově straně nové voliče? Podle mě spíš ne. Co myslíte vy?