Aktuální singl jedné z našich nejtalentovanějších a nejúspěšnějších zpěvaček se po lyric videu dočkal také videoklipu, ve kterém Ewa nezapře femme fatale a skvělou formu. Podstatou klipu je pohled na časový úsek ze života Ewy tvořící Leporelo. Snaha o skloubení profesního života se soukromým se zdá téměř neřešitelná.

„Jsem opravdu ráda, že po dlouhé době mohu opět představit český klip. Točil se dva dny v Praze a za tu dobu jsem změnila více než osm outfitů. Jsem nadšená, že se k nám přidali i fanoušci a pomohli nám při natáčení. Doufám, že se klip bude líbit a že se v něm někteří i najdou,“ zaznělo od Ewy.

Režie a námětu klipu se ujal Majo Martaus, který spolupracuje např. s Rytmusem. Ve dvou dnech se natáčelo na mnoha lokacích jak v exteriéru tak interiéru.

Singl „Leporelo“, který nepostrádá typický drajv a pověstné emoce v hlase, záhy dosáhl rádiové TOP 20. Návrat Ewy na českou scénu tak nabírá skutečné úspěšné kontury a značí, že Ewa má po mnoha letech silný hit, kterému nechybí melodická linka, současný sound a výrazný text.

V současné době zpěvačka dokončuje svou novou desku, která by měla letos na podzim následovat úspěšné polské album (W)inna z loňského roku a bude to tak po pěti letech od vydání její poslední české studiovky netrpělivě očekávaná novinka!

Pusťte si nový videoklip právě teď:

www.ewafarna.cz
www.facebook.com/ewafarna