Džungle rtěnek

Milujete Sex ve městě a ještě jste neviděla seriál Džungle rtěnek? Možná nevíte, o co přicházíte. Jeho děj totiž vychází z románu Candace Bushnellové, úspěšné autorky Sexu ve městě. Džungle rtěnek vypráví o třech nejlepších kamarádkách.

Victory Fordová je módní návrhářka, Nico Reillyová šéfredaktorka slavného magazínu o módě Bonfire a Wendy Healyová filmová producentka. Všechny se snaží uspět nejen ve světě byznysu, ale také vést šťastný život. Wendy se pokouší vyvážit kariéru a rodinu, Nico by ráda získala post generální ředitelky i pozornost svého manžela a Victory by se nejen chtěla vrátit na výsluní, ale také najít toho pravého. Snaží se uspět a především nikdy neztratit humor.

Zoufalé manželky

Seriál ve španělském jazyce vznikal pod taktovkou produkce Spojených států. Během vysílání si získal miliony diváků a zaznamenal pozitivní ohlasy kritiky. Vzhledem k obrovskému zájmu vznikl film El Primer Golpe (První loupež), který vypráví příběh Angela Salvadora a jeho cestu na Miami, kde se s partou chystá ukrást pět milionů dolarů z Hard Rock Casina. Při přípravě loupeže se zamiluje do ženy, která skrývá děsivé tajemství. Film divákům odtajní i záhady, které v seriálu odhaleny nebyly.