Je totiž dost pravděpodobné, že patříte k těm, které uvěřily tomu, že je normální mít dokonalou pleť, že je to s pomocí luxusní kosmetiky či estetické medicíny možné. Však to vidíme všude kolem sebe na fotografiích slavných! Téměř každá celebrita má na nich dokonalou pleť a to včetně žen vyššího věku. Skoro to vypadá, jakoby celebrity patřily do nějaké uzavřené sekty vyvolených, která má tajný recept na věčné mládí… Omyl! Nic takové nikdo zatím neobjevil, recept na věčné mládí lidstvo ještě nezná. Dokonalost kosmetika, ani zručný chirurg nezařídí.

Není ale důvod věšet hlavu, proč se zbytečně snažit o něco, co v současnosti není možné? Není lepší se smířit se skutečností, používat kosmetiku pro svůj dobrý pocit a klidně i kvůli zpomalení stárnutí občas nějakého toho odborníka navštívit? Ale i zde platí všeho s mírou a hlavně nečekat zázraky, užívat si každého dne, který zde můžeme prožít a nebát se si přidělat pár vrásek od častého úsměvu.

V galerii najdete skutečnou podobu celebrit, tak jak ony se vidí, když se podívají do zmiňovaného zvětšovacího zrcadla. Pozor, je dost možné, že až uvidíte to, co jindy bývá maskováno kosmetikou či zručnými grafiky, budete v šoku!