V klidu!

V životě ženy je několik mezníků, kdy propadá hysterii a panice, že mládí je nenávratně pryč a přichází období vrásek, svraštělé kůže, povolených paží a spadlých koutků. Bez pohybu, pravidelné péče, hydratace a upřímného smíchu taková realita skutečně nastane. Se špetkou snahy se můžete zařadit po bok těch nejkrásnějších žen a platit jako ony za šmrncovní babičky, které strčí do kapsy i o generaci mladší kolegyně.

Goldie Hawn

Komediální herečka, matka známé Kate Hudson a odpůrkyně podprsenek je skvělým příkladem, jak si užívat život bez stresu ze stopajícího věku. Bez úsměvu od ucha k uchu ji zastihente jen těžko, pravidelně vyráží do kopců kolem Los Angeles a už přes 35 let je šťastná po boku Kurta Russella.

Diane Keaton

Herečka Diane Keaton rozjela svou kariéru triumfem v rockovém muzikálu Vlasy a o deset let později v roce 1977 přebírala Oscara. Uhranula takovým esům jako je Woody Allen, Warren Beatty nebo Al Pacino. Ona ale dala před manželstvím přednost kariéře, adopci (dcera Dexter a syn Duke) a boji za práva žen.

Meryl Streep

Meryl Streep za svůj život pokořila všechny mety, o kterých jiní jen sní. Absolventka Yalu a cenami ověnčená herečka má už roky stejný styl. Ví, co jí sedí - v šatníku i ve vztazích. V roce 1971 si vzala sochaře Dona Gummera a má s ním čtyři úspěšné děti. Dcera Mammie dokonce hrává její mladší verzi.

Tipy od nejpovolanějších:

  • Vyvážená strava - zaměřte se na zeleninu, ovoce a zdravé tuky
  • Pravidelný pohyb - netřeba smrtícího kardia, svižná chůze postačí
  • Módní styl - zkuste preppy, ležérní eleganci, střídmé barvy a výrazné šperky
  • Péče o pleť - na poslední chvíle to nespasíte, začněte se předstihem - hydratujte a odličujte!
  • Přijměte svůj věk - nemládnete, to je realita. Užívejte si každý nový den!