Vítězka Kateřina Sokolová získala celkem 54 % z celkového počtu hlasů. Svou výhrou byla velmi mile překvapena, neboť obstát v konkurenci svých kolegyň z modelingu prý není snadné. Hlasování pro tři finalistky (Kateřina Sokolová, Iveta Lutovská a Markéta Divišová) bylo letos mimořádně vyrovnané. Stejně jako v předchozích ročnících je vybrala a nominovala odborná porota. Tu letos tvořily tyto známé osobnosti: tanečnice a držitelka titulu „Gillette Venus nejkrásnější nohy 2009“ Libuška Vojtková, herec Filip Blažek, vizážistka a stylistka Claudie Marčeková, fotograf David Kraus, plastický chirurg Libor Kment z kliniky Esthé a další. Vítězka získala roční členství do Holmes Place Premium a procedury v hodnotě 5000Kč.

Majitelkou prvního titulu za nejkrásnější nohy v České republice se stala roku 2008 moderátorka Kateřina Kristelová. O jejím vítězství rozhodovala veřejnost. Vítězku loňského ročníku, tanečnici Libušku Vojtkovou, zvolili zástupci vybraných médií.

KAFE.cz zjistilo

Obdobnou soutěž pořádala značka Gillette Venus v minulých letech ve Spojených státech, kde titul získaly například půvabné zpěvačky Mariah Carey a Rihanna.

Kateřina Sokolová oznámila rozchod s přítelem

„Rozešli jsme se v dobrém. Hlavním důvodem byla moje práce. V současné době jsem dostala hodně nabídek v zahraničí a chci cestovat, takže na vztah není moc času. Jean už je ve věku, kdy by chtěl mít děti a usadit se. Ale já chci ještě cestovat, takže se začaly naše představy na vztah rozcházet.“ sdělila Katka Sokolová.