Málokdo z dnešních pětatřicátníků by nevěděl, kdo je Natalia Oreiro. V Česku se však více než hudbou proslavila jako herečka. Blýskla se totiž jako služebná Milagros v oblíbené telenovele Divoký anděl, kterou milovaly miliony diváků.

Milagros byla krásná, divoká, nespoutaná, ale také naivní a jednoduchá. Dnes už by tento typ seriálu u obecenstva s největší pravděpodobností pohořel, tehdy ho ale sledovaly celé rodiny.

Až Divoký anděl ji dostal na špici

Celé jméno herečky je Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo a před Divokým andělem si zahrála už v několika jiných telenovelách. V žádné však nebyla tak úspěšná. Úspěch jí v anglicky mluvících zemích přinesl až film Argentinec v New Yorku, který se v Argentině stal slavnějším než Titanic.

Pak už přišel legendární Divoký anděl, díky kterému se z modelky a příležitostné herečky stala hvězda první velikosti. Ta svou popularitu využila a nahrála své první sólové album, které vyhrávalo hitparády po celém světě.

Několikrát se objevila i v Česku. Vystoupila například v pořadu Hogo Fogo nebo předávala Zlatého slavíka Lucii Bílé. Své popularity využila a natočila ještě dvě alba, než začala upadat do zapomnění.

Upadla v zapomnění

Snažila se zazářit ještě v telenovele Kachorra, která se také vysílala u nás, ale české diváky nebavila. Nové filmy s ní se k nám už nedostaly, a na Natalii se brzy zapomnělo.

Je to škoda, protože herečka stále hraje a ve své vlasti točí jeden film za druhým, také stále zpívá a bojuje za životní prostředí. Je vdaná a má syna.

I ve svém věku vypadá dokonale a nikdo by neřekl, že je jí přes čtyřicet. Právem patří mezi nejkrásnější ženy na světě.