Když si do Googlu zadáte její jméno, zobrazí se vám spousta webových stránek o jejích službách. Celkově jde na Janě vidět, že na umělecký svět nezanevřela, i když by se to tak mohlo zdát. Přestala točit a stáhla se do ústraní. Dlouho jí to ale nevydrželo, a tak dnes nabízí mimo jiné i vizážistické služby nebo akreditovaný kurz wellness kouče.

Cílevědomá byla odmalička. Vystudovala balet na Taneční konzervatoři v Praze a už během studia byla rozhodnutá, že prorazí. Přihlásila se na konkurz do televizního seriálu My všichni školou povinní a opravdu se režiséru Ludvíku Rážovi tak líbila, že ji obsadil do role Jitky Povejšové. To jí bylo 16 let a začala mít úspěšně nastartovanou kariéru. Objevila se ještě v seriálu Synové a dcery Jakuba Skláře, filmu Papilio nebo v jednom dílu Cirkusu Humberto. Pak se po ní slehla zem.

Zlí jazykové tvrdí, že za to mohou právě "Jehovisté", ke kterým Jana patří a svou příslušnost potvrdila deníku Aha. „Ano, je to tak. Jsou to docela vážné a osobní věci, nechci, aby to vyznělo nějak špatně,“ uvedla. Její seriálová kamarádka Monika Kvasničková zase v roce 2016 řekla: „S Míšou Kudláčkovou v kontaktu nějak jsem, ale s Janou ne. A o tom, že by měla být u Jehovistů, vůbec nevím. Viděla jsem ji na nějaké autogramiádě asi před rokem a půl a vypadala spokojeně. Ale nebavily jsme se nějak hluboce, abych tohle mohla zjistit.“ Zdroj: www.blesk.cz, české celebrity, červen 2016)

Faktem zůstává, že i když se rozhodla, že před kamery již nechce, působila v taneční skupině UNO, tančila v HD Karlín, trénovala sportovní gymnastiku nebo známého krasobruslaře Tomáše Vernera. V Sázavě také založila dětské muzikálové divadlo a psala scénáře. Dnes žije v Xaverově nedaleko Sázavy, podniká a se svým manželem se stará o tři děti. (Zdroj: www.csfd.cz, Jana Janatová, bio)