Diskutujte: Ve kterém filmu se vám Tom Cruise líbil nejvíc? Nebo máte úplně jiný idol?

Pravdou je, že Tom Cruise je na svůj vzhled dost háklivý. Cvičí každý den v posilovně, za šampony a tělovou kosmetiku vydává tisíce dolarů měsíčně, pečlivě dbá na dělenou stravu a na zubech (na těch si specielně zakládá) nosí ochrannou pásku, aby mu nezežloutly po kávě nebo červeném vínu.

  • Stárnutí se bojí jako čert kříže, z pozice idolu se mu odcházet nechce.

Čtvrtý díl Misson: Impossible ho tak trochu vrací na scénu. Nevšimli jste si, že v posledních letech nehrál v žádném trháku? Byl to tak trochu „trest“ mocných z branže (především domovského studia Paramounth) za Tomovy soukromé excesy. Papalášům ze studia se nelíbilo už jeho poskakování po pohovce v televizním přenosu slavné talk-show Oprah Winfreyové a už vůbec ne zprávy z hercovy scientologické domácnosti.

Teď to ale vypadá na come-back. Údajně se chystá i pátý díl série Misison: Impossible. Příští rok se Tom objeví v hlavní roli stárnoucího rockera ve filmu Rock of Ages, na další rok je naplánovaná premiéra sci-fi Horizons.
A remaku se dočká zřejmě i kultovní Top Gun. V tom se ovšem Tom bude muset smířit s epizodní rolí. Přece jen úplně nejde zastavit čas.

Tip Kafe.cz: Podívejte se na ukázku k filmu Mission: Impossible 4

Zdroj: Youtube