Diskutujte: Líbí se vám sportovci? Který nejvíc?

On sám o sobě celkem skromně tvrdí, že je na něj „akorát moc vidět“. Dodává, že spousta chlapů z libovolné fabriky je možná daleko víc sexy než on, ale nemíří na ně kamery při závodech a nikdo jejich vzhled neřeší v tisku. „Nepřipadám si bůhvíjak krásný a už vůbec svůj vzhled přehnaně neřeším. Kromě toho, že se samozřejmě osprchuju po každém tréninku, oholím se, stříhám si nehty, používám pánskou vůni a není mi jedno, co mám na sobě oblečeného,“ vypočítává.

Na novou sezonu nové tretry, řekl si a těší se, až si model z dílny svého manažera a bývalého desetibojaře Roberta Změlíka v dubnu vyzkouší. Zatím si v hale (závodil poprvé tenhle víkend) musí „vystačit“ s tretrami, na které je zvyklý.

Naštěstí ho nic nebolí. Zaťukává hlavně, že přestaly zlobit achillovky, které ho trápily na mistrovství světa v Tegu. Tenhle nádherný „důchodce“ je, milé ctitelky, naprosto ve formě. Dokonce tvrdí, že trénoval víc a tvrději než v předchozích sezonách. „Nelimitovalo mě totiž vůbec nic. Nic mě nebolí.“
Na olympiádu by moc chtěl, musí však napřed splnit limit. Teprve pak se ukáže, na co ještě dvojnásobný otec Roman Šebrle má.

  • „Už bych měl být v důchodu,“ řekl v nedávném rozhovoru.

„Ale asi tím, jak jsem udělal světový rekord a jako jediný se dostal přes devět tisíc bodů, jsem svým způsobem exot.“ Přesto ve svých pětatřiceti letech připouští, že tělo už nedokáže to, co dřív. „Biologicky je dané, že do třiceti jsou nejlepší léta a pak to zákonitě musí jít dolů.“

Atletika a rodina patří momentálně k jeho největším prioritám. Kromě toho však provozuje nové sportovní centrum a nezapomíná na charitu. Nadace Romana Šebrleho je určena k podpoře osobností, které pomohly proslavit jméno České republiky ve světě.

Doporučujeme pustit si následující video a vychutnat si Romana v akci do poslední vteřinky:-)

Zdroj: Youtube

((bean:1:18))