Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska jen pár slov ke vztahu oblíbených herců.

Láska z práce

Zamilovat se do kolegy (ně) z práce – není nic běžnějšího. A sami herci potvrzují, že v jejich případě se to stává ještě častěji. City, které hrají na jevišti nebo před kamerou, se prostě promění ve skutečné. A to se asi stalo i Báře Munzarové a Martinu Trnavskému. I když oba vztah vlastně od začátku popírali, věděli a mluvili o něm všichni, i ti, které by nikdo nikdy nenazval „drbnami“. Brzy po tom Bára ohlásila, že se rozvádí s manželem Jiřím Dvořákem, Trnavský se posléze rozešel s přítelkyní, s níž žil řadu let.

Jak to dopadne?

O to podivnější jsou nynější Trnavského prohlášení, že jsou s Bárou jen kamarádi a že informace o vztahu s populární Munzarovou využil jako reklamu svůj divadelní spolek a představení, v kterých společně hrají. Nezapomněl dodat, že rozvod Munzarové s ním vůbec nesouvisí, protože manželé měli problémy už před tím, než se s Bárou poznali. Typicky mužská reakce ve chvíli, kdy chce vztah ukončit nebo alespoň zpomalit tempo, že? Přece víme, že v manželství mají po letech problémy všichni, a že když se do nich „namontuje“ někdo třetí, který je samozřejmě na první pohled lepší než původní partner, je rozchod za dveřmi. Ono to prostě vypadá, že zatímco pro Báru Munzarovou to byla láska, u Trnavského šlo spíš o příjemný flirt, který se mu ještě náramně hodil do krámu. Anebo jsou ty jeho řeči jen dalším „mlžením“ o jejich vztahu. Pokud to tak ale je, tak je to dost trapné. Co myslíte?