Nezapomenutelného večera prostoupeného nadčasovým designem, módou a elegancí se zúčastnily i významné osobnosti našeho společenského a kulturního života (herečka Zlata Adamovská, modelka Jana Doleželová, odborník na etiketu Ladislav Špaček a mnoho dalších).

V rámci show představila Liběna Rochová dvě inspirativní modelové řady. První zastupuje sochařské pojetí oděvů. 14 modelů krátkých aranžovaných šatů v tónech zlaté a stříbrné doplnily skleněné šperky z limitované série „LR Liběna Rochová pro AJETO“. Část z nich si bylo možno prohlédnout i na fotografiích Dušana Šimánka. Druhou modelovou řadu tvoří 12 unikátních večerních rób v černé barvě a la „haute couture“. Tyto korzetové šaty v z luxusního double saténu, hedvábného a strečového tylu doplňují netradiční svítící objekty. Unikátní použití vodivých vláken a led žárovek tvoří aranžovaný šperk, který dotváří efektní a neopakovatelný celek. V nádherných modelech, které jsou charakteristické dokonalým provedením, vysoce kvalitními materiály a nadčasovým designem, bylo na přehlídkovém mole možno spatřit například Miss ČR 2009 Anetu Vignerovou a další finalistky této soutěže.

Salon Petra Měchurová na módní show „TIMELESS NIGHT“ Liběny Rochové

Zdroj: Youtube

Liběna Rochová

Liběna Rochová zastupuje českou scénu často v zahraničí např. na výstavách a přehlídkách ve Vídni, Paříži, Lyonu, New Yorku, Dusseldorfu, či Los Angeles. Liběna Rochová působí v oboru již řadu let a její odborné předpoklady a schopnosti ji dovolily navrhovat divadelní, filmové a scénické kostýmy, umělecké objekty na tělo, toilety pro vystoupení zpěvaček i běžné civilní zakázky, kolekce pret-a-porter a konečně oblast nejprestižnější pro každého módního tvůrce - kolekce unikátních modelů. Zaměřuje se především na volnou a individuální tvorbu, která je více otevřená výtvarné než ryze oděvní formě. V roce 2005 založila Liběna Rochová v Praze Studio LR, galerii na podporu mladých designérů. Od r. 2008 také vede ateliér „Design oděvu a obuvi“ na VŠUP.

Petra Měchurová

Petra Měchurová, první žena na světe, která vyhrála mezinárodní kadeřnickou soutěž AIPP Grand Trophy v roce 2009, se tak definitivně postavila do přední linie světových top hairstylistů. Již v předchozích letech byla Petra mezinárodně uznávána za svou kreativní práci a jedinečnou interpretaci módy a nových trendů, jež Petře umožnila spolupracovat s těmi největšími jmény módního a kadeřnického světa. Z poslední doby můžeme jmenovat například vystoupení v Londýnské Royal Albert Hall, kde Petra předvedla unikátní kadeřnickou show. Právě živé vystoupení je skvělou příležitostí vyjádřit své vlastní myšlenky a pocity a odhalit kreativitu a originalitu svého tvůrce.