Jako Kate?

Sebemenší střípek o chystané svatbě, který proklouzl na veřejnost, vzbuzoval ohromné emoce. Přísnému utajení ale do poslední chvíle podléhaly nevěstiny šaty. Ty byly pro mnohé velkým překvapením. Meghan už od začátku bořila tradice, byla rozvedená a jiné národnosti. Příliš mnoho anomálií, aby se dalo s jistotou předpovědět, co oblékne.

Zklamání vs. fantazie

I když se mnoho lidí shodlo na tom, že materiál byl na pohled příliš těžký a snadno se mačkal, že šaty byly nepoddajné a vévodkyně v nich vypadala strnule, Meghan přesto zabodovala. A to i přesto, že možná fanoušci monarchie očekávali, že bude vesele kopírovat princeznovské šaty, které před 8 lety vynesla Kate.

První dáma módy a obávaná kritička Anna Wintour sledovala královskou svatbu opravdu pečlivě. I když je mistryní výtek a žádný detail jí neunikne, při komentáři Meghaniných šatů se doslova topila v superlativech. A to je 9 měsíců po svatbě další z poct na konto vévodkyně. Brilantní, rafinované, elegantní, dospělé. Tak hodnotí model Anna Wintour a o Meghan dokonce řekla: "Myslím, že je úžasná, vypadala fantasticky. Královskou svatbu sledoval celý svět. Jsem přesvědčena, že její volba byla famózní. Vybrala si model od anglického módního návrháře, který pracuje pro francouzský módní dům a řekla tím celému světu: 'Ano, jsem jiná, ale patřím sem.'"