Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekněme něco o dvou známých modelkách.

Drbárna mezi modelkami

V zákulisí módních přehlídek to bývá jako v úle – hodně ženských pohromadě, to se semele kdeco. A Kateřina Průšová nepatří zrovna k tichým dívkám, takže je možné, že o svém těhotenství mezi holkami skutečně mluvila. Navíc už dávno předtím do tisku přiznala, že nebere antikoncepci a že do budoucna s manželem miminko plánují. Pak je ale otázkou, proč by to teď popírala. Zprávu o Katčině těhotenství ale také mohly „pustit do oběhu“ její kolegyně schválně – Průšová patří v Česku k nejžádanějším modelkám, a tak by ji možná některé „kámošky“ rády vyřadily alespoň na čas z provozu. Jen doufejme, že Katka nehraje levou podobně jako Andrea Vránová-Kloboučková.

Poprask kolem miminka

Druhá vicemiss roku 2001 Andrea Vránová-Kloboučková je totiž také těhotná. Když se však o tom objevila v novinách první zmínka, důrazně to popírala. Dokonce prý v deníku, který jako první tuhle zprávu zveřejnil, udělala pořádný skandál. Za pár týdnů ale zprávu potvrdila a uvedla, že je ve čtvrtém měsíci. Na obranu toho, že lhala, prohlásila, že si zprávu chtěla nechat jako narozeninové překvapení pro svou maminku.

Zapírat se nemá!

S těhotenstvími slavných je to těžká věc – často se o nich spekuluje na základě vizuálních dojmů. Celebrita dorazí do společnosti ve volnějších šatech, nebo trochu přibere, a hned se říká, že je těhotná. Je logické, že žádná žena nechce jít s pravdou ven příliš brzy – než se těhotenství skutečně potvrdí a než uběhnou první tři měsíce, které jsou nejkritičtější. Pokud ale někdo pravdu odhalí, je poněkud nesmyslné ji hlasitě popírat a pak zase honem potvrzovat. Dotyčná totiž pak vypadá, že si takzvaně nevidí do úst, a zesměšní se. Snad je Kateřina chytřejší než její kolegyně Andrea...