Doby, kdy Jordan vydělávala miliony úspěšnou reality show, jsou dávno pryč. Modelku tíží nesplacené splátky hypotéky ve výši 100 tisíc liber a další dluhy za půl milionu liber. Dohromady po ní věřitelé chtějí v přepočtu 17,5 milionu korun, což je částka, kterou Jordan v současnosti není schopna jen tak vydělat přes noc.

Finanční poradci prý modelce taktně naznačili, že nepomůže ani vydání erotické nahrávky. Jordan už totiž není tou sexbombou, co jsme znali dříve. Za nedávno zveřejněný reklamní snímek na sociální síti údajně dostala místo honoráře jen luxusní kalhotky.

Přesto se nezdá, že by se Jordan hodlala ve svém životním stylu uskromnit. Když se k ní nedávno nastěhoval nový přítel Kris Boyson a oznámil jí, že nehodlá spát v posteli, kterou sdílela s bývalým manželem, neváhala utratit 10 tisíc liber za rekonstrukci celé ložnice. Dalších tisíc liber ji stál nový pes.

Jordan se prý velmi trápila ztrátou fenky německého ovčáka, kterou letos v únoru srazil nepozorný řidič. "Nemá peněz nazbyt, ale všichni ji podporují, protože štěně ji zabaví a pomůže jí držet se stranou večírků, kde by utratila ještě víc," prozradil zdroj z modelčina okolí britskému listu Mirror. "Spoustu svých zvířat prodala, ale pes jí psychicky povzbudí a pomůže jí projít krušným obdobím."

Nikdo určitě nepochybuje o terapeutických schopnostech domácích mazlíčků, je spíš jen podivné, proč si Jordan nemohla vybrat štěně z levnějšího vrhu.

"Nejsem z lidí, co by moc utráceli," tvrdí sama modelka. "Hodně peněz mě stály akorát plastické operace, dovolené, auta a koně. Ale nechodím do obchodů a nekupuju každý den oblečení od designéra. Radši si koupím nového koně než šaty. Utrácím za děti, to ano, ale za sebe? Skoro vůbec."