Diskutujte: Sledujete nový pořad s Danielou v roli moderátorky - MasterChef?

Televizní diváci nově vídají Danielu Peštovou v roli moderátorky kulinářské reality show MasterChef. „Pracovat na této show mě baví a snažím se ji dělat co nejlépe a především pak podle představ a pokynů režiséra,“ říká Daniela a dodává: „Formát této show znám velmi dobře ze zahraničí, tudíž jsem věděla, že je to pořad, který není postavený na moderátorce. Prim hrají soutěžící a naši tři porotci. Já bych svou roli v tomto projektu označila jako „průvodkyně“ show MasterChef. A i když jsem byla ze začátku nervózní, věřila jsem, že pokud budu vedle sebe mít tým lidí, kteří jsou ochotni mi pomoct, že to zvládnu."

Sama ráda vaří a dnes už své krásné tělo netrápí ani dietami, což kdysi tak docela neplatilo. „V podstatě od svého raného mládí jsem držela nějaké diety, ale modeling s tím nemá nic společného. Spíš bych řekla, že to bylo nízké sebevědomí a honba za ideálním tělem, ke které se my ženy dokážeme tak skvěle vybičovat. Pro mě bylo budíčkem až mé první těhotenství. Najednou jsem své tělo neviděla jako nepřítele, kterého musím vycepovat do určité podoby, ale začala jsem ho obdivovat a vážit si ho. Vážit si toho, co všechno dokáže. Dnes už jsem smířená s tím, že nikdy nebudu mít velikost „0“, ale jsem se sebou spokojená.“

Do práce míří od velké rodiny – modelka je vdaná za slovenského zpěváka Paľa Haberu, se kterým má dvě menší děti, dceru Ellu a syna Paula. Synovi Yanikcovi, který se narodil v manželství s bývalým ředitelem řetězce Fashion Café Tommasem Butim, už je patnáct let.
„V přijatelné normě si dělají naschvály, což je běžné asi v každé rodině, kde je vícero sourozenců, ovšem musím říct, že kdyby šlo skutečně do tuhého, stály by zcela bezpečně při sobě. A tohle je pro mě coby mámu hodně důležité,“ říká Daniela o svých dětech.

Po více než dvaceti letech, které strávila v modelingové branži, se její život ocitl v klidnějších vodách. Sama připouští, že ji kromě lesku přehlídkových mol potkaly i celkem nebezpečné situace. „Zažila jsem pár velmi nepříjemných chvil. Například v letadle. Tam dokonce i situaci, kdy se letušky s křikem vrhly na podlahu letadla, což bylo opravdu zvláštní.“

Přečtěte si, čím Danielu zaujal její manžel Paľo Habera.