Jana Doleželová, tvář přední profesionální make-up školy, absolvovala již několik vizážistických kurzů a pozvala si missky Zinu Šťovíčkovou, Evu Čerešňákovou a Hanu Věrnou, aby je spolu s profesionálními vizážistkami naučila, jak se mají vhodně pro jednotlivé typy příležitostí nalíčit.

Dokonalý make-up nejen pro miss

Správnému používání očních stínů, stínování, nanášení a roztírání make-upu i používání dalších zkrašlovacích pomůcek se krásky učily celé odpoledne a bylo vidět, že osobní líčení jim pod vedením expertů nedělalo problémy a novinkám se učily rychle.

„Každá žena může být krásná, jen je potřeba naučit se zvýraznit přednosti a zakrýt nedostatky. K tomu slouží správná technika líčení jako ideální pomocník a jsem ráda, že jsem se ve škole Surface mohla jednotlivé techniky průběžně naučit,“ řekla Jana Doleželová, která zvládá líčení na výbornou.

Vicemiss Čerešňáková prozradila, že je to první kurz líčení, který kdy navštívila, a líčení se v minulosti učila pouze sama. „Mám doma velkou knihu o líčení a občas sleduji trendy v časopisech, ale přiznám se, že je to pod vedením odborníka daleko jednodušší a až dnes se mi podařilo prokouknout tajné fígly, jak se některé detaily dělají. Určitě je brzy začnu používat,“ dodala Eva.