Diskutujte: Poslala byste tchyni raději do lázní, nebo vystřelila na Mars?

Největší radost měla vítězka, paní Lýdie z Pardubic, z týdenního pobytu ve wellness penzionu a vstupu do relaxačního centra pro dvě osoby. "Mám za sebou rakovinu, v rodině jsme také řešili vícero náročných věcí - syn je po operaci páteře. Potkalo mě toho v uplynulém roce opravdu hodně. Tak si alespoň odpočinu," radovala se vítězka. Jako tchyni dokáže samu sebe i pochválit: "Hlavně se snažím mladým do života neplést, to je moje nejdůležitější zásada. Co si doma uvaří, to ať si také doma pěkně snědí," usmívá se a dodává: "Moc mě potěšilo, že pro mě lidé hlasovali, ráda bych jim poděkovala. Snažím se o sebe starat a vypadat hezky. Vítězství je pro mě další povzbuzení."

Do penzionu Avionika, na týdenní relaxační pobyt s polopenzí, se paní Lýdie chystá s manželem, z cen prý určitě využije hlavně depilátor, ale také kulmu na vlasy. "Žehličku na vlasy daruji dceři sousedky. Je to mladá slečna, ráda se líbí, nemají moc peněz a já bych žehličku ani neužila. Než aby mi ležela doma, to radši udělám druhému radost."

2. místo: Miroslava U. z Adamova: získala pobyt na dvě noci v penzionu Avionika s polopenzí a vstupem do relaxačního centra pro dvě osoby, depilátor, žehličku na vlasy a kulmu na vlasy.

3. místo: Zuzana H. z Hodonína: získala depilátor, žehličku na vlasy a kulmu na vlasy.