Známá zpěvačka Michaela Nosková neměla moc štěstí na muže. Po rozchodu s posledním, zpěvákem Ondřejem Báborem, se musela přestěhovat zpět do domu svých rodičů, kde teď napůl bydlí. Jejím domovem se totiž stal i Londýn, kde dostala nabídku snů. Než ale zase odjede pryč za prací, vzala nás do útulného domečku, který obývá s s mámou, tátou a malou dcerkou Eliškou.

Naše domlouvání trvalo asi dva měsíce, ale naštěstí to vše dobře dopadlo a zpěvačka nás pozvala do domu, který postavili její rodiče a teď se pro ni i dceru Elišku se stal domovem. Holčička je ráda, že je u babičky a dědečka a Míša je ráda za společnost.

„Rodiče ten dům postavili, dá se říct, vlastníma rukama. Vymazlili si to tady a je to pro mě takový přístav, kam se vrátím velmi ráda. Hlavně si můžu na půdě skladovat všechny věci, které pořád stěhuju, až si ze mě máma utahuje, že ta půda není nafukovací,“ smála se Míša.

Ta obývá se svůj dcerkou jeden pokoj. „Dřív to byl můj pokojíček a teď je to Elzino království. Jen je problém, že spíme v jedné posteli. Já tam teda spíš jen přespávám na úplném kraji. Dcera se totiž ráda roztahuje a já div neskončím na zemi,“ říkala s úsměvem zpěvačka.

Ta si v létě může užívat nejen rozsáhlou zahradu, ale také vířivku či bazén, kde se nejradši koupe Eliška. Maminčino teritorium je především posezení pod slunečníkem, kde ráda pokecá s mámou či tátou.

Dokonce mají i chov slepic. „To je tátova záliba. Měli jsme i králíky, ale ty už jsme snědli,“ prozradila Míša s tím, že teď mají takovou podivnou odrůdu slepic, které jsou strašně chlupaté a běhají dost podivně. Mám z nich trochu hrůzu,“ smála se muzikálová hvězda.