A to se vším, co k tomu patří: pořádným ječákem, rozhalenou košilí i image muzikanta žijícího opravdu stylově a naplno! Už když se zjevil v davu adeptů na slávu, s blond čírem na hlavě a sebevědomím převyšujícím Empire State Building, bylo jasné, že tento student košické architektury se může dostat daleko.

Jeho finálový souboj s Martinem Chodúrem o zlato patřil k nejlepším v historii české i slovenské SuperStar. Přesto, že Miro nakonec zůstal druhý, svůj cíl splnil.

„Nebýt SuperStar, nejsem nic. V dnešní době se bez známostí a peněz prosadíte těžko a teď o mě najednou věděli všichni,“ hodnotí situaci po roce. Velký milovník rockových legend Led Zeppelin, Whitesnake a Nazareth ho rozhodně neprolenošil.

Pusťte si píseň Baby v podání Mira Šmajdy:

Zdroj: Youtube

Přitom málokdo z poslední dvanáctky finalistů byl v takové pozornosti bulváru jako on. Článků o tom, která tajemná blondýna či brunetka se objevila po jeho boku a jaký má názor na „krátkodobý románek,“ najdete na internetu spousty.

Až by se zdálo, že pro samé „baby“ nemohl Miro, jenž mezitím odešel ze školy, mít čas na pořádnou práci. Měl, nahrál debutové album Čo sa týká lásky, jež vyšlo ke konci roku 2010.

Hudebně i textově je to „typický Šmajda“: rockové vypalovačky i balady a především „ženské, láska a vztahy v mnoha podobách“. Na obal se nechal vyfotit, jak objímá polonahou slovenskou herečku Radku Pavlovčinovou.

Nevinně se tvářící provokatér přilil další olej do ohně i svým klipem na singl Baby. Před kamerou se bez zábran miluje s fešnou brunetkou, která ho posléze spícího opouští, zatímco v prostřizích na hrající kapelu zpívá: „Baby, já ťa stále málo mám…“