Byly doby, kdy Mirka Čejková plnila televizní obrazovky a stala se významnou tváří zpravodajství. Pak se do paměti diváků zapsala bouřlivým vztahem i rozvodem s Markem Vítem, podivným byznysmenem, který byl dokonce zavřený.

Nyní má Mirka v určitých směrech svého života víc než jasno a ví, že do televize by se už nikdy nevrátila. Je spokojenou matkou tří dětí a rodina je pro ni teď na prvním místě. I když samozřejmě pouze doma nesedí.

Do televize by se nevrátila

„Do televize bych se nevrátila. Ráda na to období vzpomínám, mnohé mi to dalo, ale už je to za mnou,“ prozradila pro web Život v Česku. Ani se svým parťákem Pavlem Zunou není v pravidelném kontaktu. Tu a tam si napíší SMS zprávu s přáním k nějaké významné události, jako jsou třeba narozeniny nebo Vánoce.

Mirce táhne na šedesát a vypadá stále skvěle. Charisma z ní tryská a ví, co chce, a nebojí se to říct. Má skvělý vztah se svými třemi dětmi – Petrou, Alexem a Felixem.

„Děti jsou v životě to nejdůležitější a já už mám všechny dospělé, takže si teď vychutnávám, že je s nimi méně starostí.“

Moderátorka byla třikrát vdaná. Poprvé si vzala svého spolužáka z vysoké školy Tomáše Všetečku, a to ve svých 24 letech. Má s ním dceru Petru, která je mentálně postižená.

Na všechny exmanžely nerada vzpomíná

Jejím druhým mužem byl známý golfista Alex Čejka, s tím má syny Alexe a Felixe. Ani toto manželství nevydrželo. Navíc ho zakončil velmi drsný a vleklý rozvod a tahanice o děti i majetek.

Dnes není v kontaktu ani se svým exmanželem, světovým golfistou Alexem Čejkou, ani exmanželem a bývalým vězněm Markem Vítem.

Mirka je statečná žena, která si vždy uměla v životě poradit sama. I nyní pracuje na několika projektech. Věnuje se rozvoji osobnosti, což i vyučuje, zajímá se o nejrůznější charitativní projekty a funguje i jako poradkyně pro jednu firmu.