Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska krátce o další známé modelce.

Houževnatá miss

Když Lucie zvítězila v Miss ČR, řada lidí, kteří se pohybují v šoubyznysu, tvrdila, že nemá mnoho šancí se prosadit. Prý nemá tak ostré lokty a bez nich to prostě nejde. Lucie je ale sportovkyně, která se umí rvát a ví, že její síla je v houževnatosti. Nakonec se prosadila jako modelka i jako moderátorka. A to bez výrazných skandálů! Už v 19 letech, kdy vyhrála, byla rozumná, pohodová a když jsme spolu tehdy dělaly rozhovor, měla na rozdíl od mnoha svých kolegyň co říct.

Nestydí se být vdaná

Že ji ani po pěti letech šoubyznys nezválcoval, dokázala i svou svatbou. Žádné okázalé divadlo pro média, vše bylo tak příjemně obyčejné. Milý mi připadá i fakt, že Lucka přijala manželovo jméno. V době, kdy různé hvězdičky v obavě o své „slavné“ jméno vytvářejí patvary typu Lucie Novák Opičková, je to sympatický počin. Nezbývá než držet palce, aby Lucii a Davidovi manželství vyšlo. Nejsem jasnovidec ani kartářka, ale myslím si, že díky své normálnosti mají velkou šanci. I když jsou oba slavní…