Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát pár slov o zakladatelce České Miss.

Zdání někdy klame

Krásný obličej a vlasy, vysoká, štíhlá a souměrná postava – tak si každý představuje Miss. Jenže, jak říkají odborníci na ženskou krásu, pravá královna by měla mít ještě něco navíc… Když před osmnácti lety zvítězila Michaela Maláčová, kromě pěkné figury na první pohled nesplňovala ani jedno. Lidem připadala stará v obličeji (přestože jí nebylo ještě dvacet), ke všemu tvrdá a nafoukaná. Netušili totiž, že právě tohle možná je „to něco navíc“… Zatímco stejně staré dívky s něžnými obličejíčky zestárly, Maláčová vypadá pořád skvěle. A tvrdý a nafoukaný výraz asi značil spíš sebevědomí a cílevědomost (díky těmto vlastnostem je dnes Maláčová tam, kde je). Porota, které předsedala Magdalena Dietlová, to prostě tenkrát odhadla.

Bohatý neznamená špatný

V současné době je Michaela Maláčová velmi úspěšná podnikatelka. První setkání s ní tedy vzbuzuje v člověku přirozené obavy. Jsou ale v podstatě zbytečné… Je vstřícná, milá a vlastně úplně normální. Klidně přizná, že také občas prožívá obavy a pochybnosti. Jasně, při rozhovoru se narazí na témata, která vám připomenou, jak moc je bohatá a že žije trochu v jiném světě. Ale také hned pochopíte, že mluvíte s chytrou a zkušenou ženskou, která nezískala peníze jen díky zazobanému manželovi a která si pamatuje, že bývala obyčejná holka z Brna. Asi by to chtělo víc takových Miss.