Je to už neuvěřitelných dvanáct let, co v červenci odešel na věčnost král popu Michael Jackson. Zanechal po sobě tři děti, které se musely smířit s tím, že jim odešel tatínek a hlavně nejlepší kamarád.

Tenkrát byly děti ještě malé a své trápení řešily tím, že se schovávaly pod maskami, aby skryly před novináři a celým světem svůj žal. Nikdo jim to nemohl mít za zlé, vyrůstaly v podivném prostředí a na takovouhle tragédii nemohly být připravené.

Každé z Jacksonových dětí má talent na něco jiného

Nyní jsou jeho děti už velké a každé dělá něco jiného. Žádné se však nepotatilo a nešlo v Jacksonových šlépějích. Pojďme se společně podívat na to, co Prince, Blanket a Paris dělají dnes.

Paris Michael Katherine se narodila Jacksonovi a jeho druhé manželce Debbie Rowe. Ze všech zpěvákových dětí byla nejvíc vidět na veřejnosti. S otcovou smrtí se nemohla smířit. Několikrát se pokusila o sebevraždu, ale nakonec se přece jen vzchopila a začala žít.

Nyní pracuje jako modelka a občas si i zahraje v nějakém filmu nebo seriálu. Rozhodně však nenavázala na hvězdnou kariéru svého otce. A je to škoda, talentu má dle slov svých známých na rozdávání.

Žádné se však nepotatilo a zpěvák z něj není

Nejstarší ze všech Michaelových dětí je Prince, kterého měl také se svou manželkou Debbie Rowe. Tento mladík se vůbec nevydal ve stopách svého otce, ale vsadil na studium. Úspěšně zakončil studia na vysoké škole zaměřené na obchodní administrativu a založil charitativní organizaci Heal Los Angeles. Miluje motorky, psy a cestování po světě.

Posledním dítětem Michaela Jacksona je Blanket, jehož matka se nikdy do povědomí veřejnosti nedostala. Chlapec se sice jmenoval Prince Michael II., ale přezdívku Blanket získal proto, že ho otec neustále schovával pod dekou, aby ho veřejnost neviděla.

Právě Blanket byl oním dítětem, které roku 2002 Jacksonovi málem vypadlo z balkonu v hotelu v Berlíně, když ho nezodpovědně držel nad mnohametrovou propastí. Nyní nejmladší z rodu Jacksonů studuje na střední škole a ve volném čase dělá bojová umění.

Jak potomci krále popu aktuálně vypadají, zjistíte v naší galerii.