Michael Douglas

Dvěma Oscary oceněný americký herec pochází z rodiny, kde se o náhradní kariéře neuvažovalo. Jeho otec Kirk je dodnes hollywoodskou legendou. A matka Diana Dill se proslavila v rodné Británii. Rodičovské šlépěje mu byly proti srsti a pokusil se získat vzdělání na prestižním Yalu, nakonec ale přeci jen skončil na kalifornské univerzitě v Santa Barbaře, kde ve stejném ročníku jako Danny DeVito propadl herectví.

Větší roli získal už v roce 1969 a před kamerou je aktivní dodnes. I když stejně dobře se cítí jako režisér nebo producent. Svoje kvality v tomto oboru potvrdil při natáčení Formanova filmu Přelet nad kukaččím hnízdem.

Catherine Zeta-Jones

Rodná Británie byla krásné Catherině zřejmě moc těsná, a tak se rozhodla pro budování kariéry ve Spojených státech amerických. V 90. letech se zapsala do povědomí diváků úspěšnými snímky Fantom, Zorro: Tajemná tvář a Past. V roce 2002 získala Oscara za vedlejší roli v adaptaci Chicaga, ale tím seznam kvalitních filmů končí. Iluze lásky ani Sexy 40 díru do světa neudělaly. Poslední roky vyměnila hereckou kariéru za sedánky u plastického chirurga, ale o svůj pověstný půvab nepřišla.

Magie

Psal se rok 2000 a čerstvě rozvedený Michael Douglas se hnal znovu k oltáři. Bylo jasné, co ho uchvátilo na překrásné Catherine, ale málokdo věřil pohádce o její lásce k o 25 let staršímu muži. Dělí je na den přesně čtvrtstoletí a spojují dvě děti, Carys a Dylan. Tři roky zpátky otřásla Hollywoodem zpráva o manželské krizi. Nebylo dne, kdy by se do slavného páru neopřeli novináři a nevyplouvala na povrch nová zjištění. Oba však dokázali starosti s láskou překonat téměř v přímém přenosu a rozvodové papíry zavřít zpátky do šuplíku.

Ráj na Bermudách

Luxusní sídlo hereckého páru vzbuzuje zájem médií i veřejnosti. Dům skvěle zapadá do místní architektury, ale nepostrádá nic z přepychu. Jeho hodnota je 10,6 milionu dolarů a za tu cenu si můžete dopřát výhled na oceán i tenisové kurty. Zařízení domu plně respektuje místní tradice a mísí v sobě luxus a bermudskou kulturu. V galerii můžete nahlédnout do soukromí slavného páru.