Na první dobrou

Melissa McCarthy je jednou z těch žen, které mluví otevřeně a nebojí se udělat si ze sebe legraci, když se něco nepovede. Rok před padesátkou má za sebou hodně módních přešlapů, slovní potyčky s kolegy i smůlu při výběru rolí. Na poli osobních vztahů ale boduje a má rodinku jako ze škatulky. S hercem a scénáristou Benem Falconem, se kterým se přátelila už dlouhé roky před sňatkem v roce 2005, má dcery Vivian a Georgette.

Bez Sookie

Sedm let se Melissa objevovala jako jedna z hlavních postav seriálu Gilmorova děvčata. Když se jednalo o dotočení posledních čtyřech dílů, ve scénáři pro ni nebylo místo a do poslední chvíle ji nikdo neoslovil. Herečka se nechala slyšet, že jí takové jednání mrzí a za to, jaký díky své postavě dala seriálu švih, čekala, že role Sookie bude mít i v pokračování zajímavou dějovou linku. Vedení se společně s Lauren Graham, která se podílela na scénáři i produkci, rozhodlo vtěsnat herečku zpět před kameru.

Stále dokola

K Melisse pár kil navíc patří. Jako hotelová kuchařka Sookie v Gilmorových děvčatech měla tváře nacpané jako sysel a získala si srdce tisíců diváků. I když herečka kategoricky odmítá označení žen jako plus-size a vysmívá se návrhářům, kteří pro její kypré tvary odmítají šít, občas zatouží po štíhlejší figuře a začne hubnout. Během tří let shodila neuvěřitelných 34 kilogramů a na předávání Oscarů byla za hvězdu. Moc dlouho jí to nevydrželo a ručička na váze už jde zase nahoru a vypadá to, že herečka už má téměř všechna shozená kila zase zpátky. Pro značku Seven7 navrhuje vlastní řadu oblečení a respektuje, že přes 70% žen v USA má velikost 42 a větší. Herečka ale myslí na všechny a její návrhy se šijí od velikosti 32 do 58.

Melissa je jednou z těch žen, která umí korpulentní tělo nosit a svá kila vkusně obléknout. Podívejte se do galerie a přesvědčte se, že vytříbený vkus není jen pro vysoké gazely a ženy s obvodem pasu šedesát centimetrů.