Novým kusem oblečení byla přirozeně svatební róba, ušitá nevěstě na míru módním gigantem Givenchy. Pozornost k sobě strhla také drahocenná čelenka nevyčíslitelné hodnoty z roku 1932, kterou sličné Meghan půjčila sama královna Alžběta. Kolonku něčeho darovaného vyplnil akvamarínový prsten po princezně Dianě, který Meghan dostala od svého nastávajícího chotě. Ale kdepak se skrývalo "něco modrého" a co to vlastně bylo?

Meghan tohle tajemství prozradila teprve nedávno několik měsíců po svatbě. Ona modrá drobnost se prý schovávala v jejím dlouhém závoji a šlo o kousek látky ze šatů, v nichž vyrazila s princem Harrym na první dostaveníčko. Harry s Meghan sice nikdy oficiálně okolnosti svého seznámení nekomentovali, proslýchá se ale, že je seznámila společná známá prostřednictvím "rande naslepo". Mělo se tak stát v jednom exkluzivním klubu v Londýně začátkem července 2016.

Přestože Harryho zná celý svět, Meghan si před prvním rande nebyla jistá, o koho vlastně jde. "Protože jsem ze Spojených Států, nerozumím pořádně věcem ohledně královské rodiny," svěřila se Meghan. "Moc jsem toho o Harrym nevěděla. Když mi kamarádka řekla, že nás chce seznámit, jen jsem se jí zeptala, jestli je milý."

Jiskra přeskočila prakticky okamžitě. Když se později Harryho ptali, odkdy mu bylo jasné, že je Meghan pro něho ta pravá, odpověděl: "Od první chvíle, co jsem ji spatřil."