Meghan Markle všichni znají jako bývalou hvězdu seriálu Suits. Nikdy nebyla spojována s žádnou šlechtou, modrá krev jí v žilách nekoluje, veškerý úspěch si vybudovala sama nebo za pomoci rodiny, respektive otce Thomase Marklea, který jí platil všechny drahé školky, školy, univerzity a herecké kurzy.

Když si Meghan vzala Harryho, přijala nový společenský status, stala se vévodkyní ze Sussexu a musí podle toho žít. Vzdala se své herecké kariéry, přestala se vídat s otcem, a sestru Samanthu, která na ni útočí na všech frontách, musí ignorovat, i když ji svrbí obě dlaně. Někdo říká, že udělala chybu - vzdala se starého života pro jakési pozlátko. Poslední zjištění o původu vévodkyně poukazuje na fakt, že je Meghan ze služebnické rodiny; její pra-pra-prababička totiž pro královskou rodinu vařila!

Její pra-pra-prababička pracovala v královské kuchyni

Nejnovější odhalení o kořenech naší oblíbené vévodkyně šokovalo veřejnost; Mary Bird, pra-pra-prababička Meghan Markle vařila na hradě Windsor pro britskou monarchii. Příbuzní Meghan Markle mnohokrát prohlašovali, že Mary Bird pracovala v polovině devatenáctého století jako služebná na hradě Windsor, až teď se zjistilo, že ve skutečnosti byla kuchařkou pro královskou rodinu a další významné osobnosti.

Hrad Windsor jako osudové místo

V databázi zaměstnanců britské královské domácnosti se našlo jméno M. Bird. Tato osoba pracovala jako kuchař či kuchařka ve stejné době, kdy byla pra-pra-prababička Meghan v Británii. Stačilo si tedy dát jedna a jedna dohromady, Meghanina příbuzná pracovala jako kuchařka na stejném místě, kde se uskutečnila královská svatba. Její kuchařská kariéra na hradě ovšem netrvala dlouho. Později se vdala za švece, rodina ji vydědila a Mary s Thomasem se odstěhovali na Maltu, kde v roce 1862 založili rodinu. Měli dvě děti, jedna z nich byla Meghanina pra-prababička se stejným jménem jako její matka.

Záliba ve vaření

Meghan Markle má nyní k britské monarchii blíž, než si kdy přála. Pozitivní na celém odhalení je, že stejně jako její pra-pra-prababička, i Meghan zbožňuje vaření. Před dvěma měsíci vydala kuchařku na podporu obětem požáru v Grenfell.