Když se v roce 2011 stala součástí seriálu Suits (Kravaťáci), přestěhovala se do malého domu v Torontu, Kanadě. Jako spolubydlící měla své psy, Bogarta a Guye, kteří jí dělali společnost a modely pro instagramové fotky. Prohlédněte si moderní a útulný městský domeček se zahrádkou, kde se pořádali barbecue párty s ostatními hvězdami showbusinessu.

Meghan se rozhodně nedá upřít vytříbený vkus. Kombinace kvalitních přírodních materiálů a světlých barev je elegentní a působí luxusně a čistě.

Moderní kuchyň s lesklými dvířky a nerezovými spotřebiči je ústřední místností celého přízemí. Je plná světla, které ještě umocňuje dojem vzdušnosti a čistoty. Francouzskými dveřmi se z ní vchází do útulného dvorku se zahradním grilem, ideálně uzpůsobenému Meghanině zálibě v pořádání párty.

I ostatním místnostem dominuje bílá barva, ať už je to ložnice s velkou postelí a knihovnou nebo obývací pokoj. výtvarné umění a práci s materiálem.

Kombinovat dobře různé geometrické vzory není jednoduché, ale i v tomto současná vévodkyní ze Sussexu uspěla na výbornou. Korunu celému dojmu nasazují moderní obrazy, které vhodně a s citem umístila v obýacím pokoji a ložnici.