Náhoda

Matt Czuchry se narodil v roce 1977 a celé dětství prožil se svými třemi sourozenci na venkově v Tennessee. Matka byla ženou v domácnosti, otec přednášel na univerzitě. Po hereckých ambicích nebylo vidu ani slechu. Matthew odpromoval v Jižní Karolíně a jediné, čím trávil volný čas, byl basketbal nebo tenis. Ten mu přirostl k srdci tak moc, že se stal kapitánem týmu a reprezentoval za Národní vysokoškolskou sportovní asociaci. V posledním ročníku se bez rozmyslu zapsal do divadelního spolku a jeho život nabral nový směr. Vzdělání "zahodil" a přemluvil rodiče, aby ho v začátcích finančně podpořili. Zúčastnil se soutěže vyhledávající nové talenty mezi herci, zpěváky a modely. Prezidenta castingového oddělení Christiana Kaplana zaujal natolik, že mu slíbil pomoc při budování kariéry. O pár měsíců později už se Matt stěhoval do Los Angeles a nadšeně přijímal malé role. V roce 2000 vyhrál konkurz do seriálu Gilmorova děvčata, kde vydržel dlouhých sedm let.

Logan

Role suverénního zbohatlického synka Logana Huntzbergera mu byla šitá na míru. Rory Gilmore v podání Alexis Bledel byla nesmělá a zásadová, on drzý fracek, kterému byla pravidla cizí. Nebral si servítky a potrpěl si na okázalá gesta. Ke konci seriálu se ale osmělil a požádal Rory o ruku. To, co několik let budovali, zmařil jedním neuváženým rozhodnutím, když jeho vyvolená odmítla. Ve čtyřdílném pokračování udržuje se svou životní láskou milenecký poměr, i když je zasnoubený s jinou ženou. Otevřený konec, kdy Rory své matce prozradí, že je těhotná, napovídá tomu, že život těch dvou navede na správnou cestu právě společné dítě.

Ticho po pěšině

Pokud se o Alexis Bledel mluví jako o tajnůstkářce, Matt Czuchry to dovedl do extrému. Je mu 42 let a o jeho životě se neví téměř nic. Mezi lety 2000 a 2002 chodil s herečkou Kate Bosworth, ale tam zmínky o jeho soukromí končí. Získal hlavní roli v seriálu Doktoři a nepohrdne nabídkou z divadla. Nemá děti a neoženil se. Ale už pár let se objevuje po boku půvabné blondýnky. Když se ho někdo na osobní život zeptá, jen se potutelně usměje. Úsměv, který dostal do kolen i samotnou Rory, mu totiž i přes pár vrásek navíc zůstal.