Na dosud nejnovějším díle to bylo krásně vidět, kdo s kým jaké má vztahy. Odpadlíci totiž dostali šanci se do soutěže vrátit a ne všem drželi stávající bojovníci o titul MasterChef palce. Zejména Pavlína říkala věci hezky od plic.

O návrat do soutěže se ke konci dílu utkali Pája a Kamila. Pavlína se nijak netajila tím, že palce drží mamánkovi Pájovi. Podle ní Kamila v soutěži ještě nic moc nepředvedla a Pája se dostal daleko dál. Nikdo jiný ve zpovědnici tak upřímný nebyl.

Někteří mezi sebou mají dramatické vztahy

Kamila jako by to zahrála do autu. Je přesvědčená o tom, že kdyby se s Pavlínou potkaly mimo televizní kamery, jistě by si rozuměly. Velmi pravděpodobně si to ale myslí jen ona sama. Už dle výrazu Pavlíny stojící na balkoně bylo jasné, že Kamila by její kamarádkou nikdy nebyla.

Pájovi ještě fandil Pepa. Většina byla pro Kamilu. Soutěžící navíc před těmi dvěma museli říci, koho preferují, a dostali se tak do velmi nepříjemné situace. Kamila byla jasným vítězem v oblíbenosti. Dál se však nedostala.

Pavlína říká, co si myslí

Pavel Berky prozradil, že Pája je ne tak pokorný, jak by měl být. Ten pro změnu dával najevo zklamání z toho, jak málo kolegů ho chce zpět. Poté, co se do soutěže vrátil, už mu to bylo jistě jedno. Hlavně, že má znovu možnost vyhrát.

Pavlína jeho houževnatost dokáže ocenit. I když sama tvrdí, že úplně taková není. „Možná vypadám tvrdě, sebevědomě a že jdu přes mrtvoly. Ve skutečnosti jsem jen oddělila soutěž a reálný život. V soutěži chci uspět, proto se orientuju na výsledek,“ říká Pavlína.

Kamila jí zrovna nesedla

„Určitě jsem v soutěži ta, která o hře přemýšlí, ostatně přemýšlí se v každé hře či sportu, jak to udělat, aby se člověk dostal co nejdál a nejlépe vyhrál. Vždy ale v rámci fair play,“ podotýká.

Pavlína v soukromí je zkrátka někdo jiný. „Televize udělá svoje, to, jak se ptají, jak vás střihnou, nebudu lhát, když řeknu, že občas sama sebe nepoznávám,“ vysvětluje. Pravdou je, že na televizních obrazovkách působí mírně hystericky.

Má ráda Páju

„V reálném životě? Tam jsem citlivá, milá, pokorná a hlavně milující manželka, která věci bere s nadsázkou, nebojí si ze sebe udělat legraci a nemá ráda, když je na komkoliv páchána křivda. Snažím se být v reálném životě dobrý a rovný člověk, protože pokud nemáme tohle, pak nám nezbyde vůbec nic,“ dodává Pavlína, která je stejně jako ostatní soutěžící jiná před kamerou a jiná za kamerou.