Není ovšem divu, že když polonahý napínal svaly, nezůstalo to bez povšimnutí. „Přijela za mnou na návštěvu kamarádka, filmová režisérka Zita Marinovová. A jak tam tak seděla u kafe a koukala na mě, jak tahám trámy a cihly, ovlivněná svou profesí přišla s nápadem natočit z tohoto prostředí videoklip. Mě se to moc nezdálo, ale Zita, která už se asi během epidemie taky nudila, hned vymyslela úvodní scénku, vybrala písničku a povolala mého syna Ivoše, který je už několik let mým dvorním autorem videoklipů,“ líčí zpěvák původ svého nejnovějšího uměleckého počinu.

V režii syna

Martinův syn taťku následně při práci zrežíroval, natočil a vyrobil videoklip, kde je opravdu na co koukat! Přiznejte se, pánové, kdo z vás by nechtěl na prahu šedesátky vypadat jako Diskobolos, s nímž si Martin Maxa skutečně v ničem nezadá. Celý videoklip s názvem Reggae si pusťte na youtube kanálu Martin Maxa official nebo na zpěvákově facebookovém profilu.

Plní nejen své sny

A kde že to Martin tahle dřel? Na stavbě svého hotelu v malebném městečku Roudnice nad Labem nedaleko Prahy, který co nevidět uvede do provozu. „Ano, už se to chýlí k vítěznému konci. Exteriér i interiér jsem si navrhoval sám a také jsem sám přiložil ruku k dílu, nechtějte vidět ty mozoly,“ směje se Martin a dodává: „Bude se to jmenovat Hotel Galerie. Ten název tedy také vymyslela Zita. Jednak prý proto, že jsem malíř a jednak z toho důvodu, že hotýlek je prý výstavní. Já bych to takto domýšlivě nepodával, ale musím se přiznat, že z výsledku mám velice dobrý pocit a doufám, že mí hosté to budou cítit stejně.“