Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov o budoucnosti vítěze Česko Slovenské SuperStar.

Co mu může zlomit vaz?

Martin Chodúr vyhrál titul po právu – je bezesporu výborný zpěvák a v průběhu soutěže podával nejstabilnější výkony ze všech finalistů. Sice není typický hezoun a na svém pódiovém projevu bude muset ještě zapracovat, ale má výrazný hlas a zjevně vůli v muzice něco dokázat. Jenže to bohužel nestačí... Jeho základním úkolem bude, aby zaujal svými písničkami. A to je v Česku kámen úrazu, na který už „dojela“ celá řada mladých a talentovaných zpěváků. Vezměte si třeba Zbyňka Drdu – také vyhrál SuperStar, také dobře zpíval a kdo dneska zná jeho písničky? Troufám si říct, že téměř nikdo...

Má na to pouhé tři měsíce

Marně tedy přemýšlím, který z autorů by mohl Chodúrovi songy napsat. Těch, kteří opravdu umějí vytvořit hity, zase není tolik. Třeba Paľo Habera je bezesporu hitmaker, ale podezřívám ho, že pokud si vybere ze SuperStar někoho, aby mu napsal písničku, bude to spíš než Chodúr Miro Šmajda. Jemu by totiž Haberovy skladby fakt slušely... Řešením je, aby si Martin Chodúr napsal vlastní písně. Zda to ale bude umět, to SuperStar neukázala. Jak to dopadne a zda SuperStar udělá z Martina skutečného zpěváka, který bude moci konkurovat Gottovi, Kolářovi, Mukovi a spol., nebo alespoň Ztracenému a Klusovi, se uvidí během nejbližších tří měsíců. Pokud do té doby Chodúr nebude mít písničky, kterými by zaujal, upadne do zapomnění jako mnozí před ním. Snad se tak nestane, byla by to škoda. Co myslíte vy?