Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska probereme, jakou šanci mají vztahy, které se po rozchodu zase slepí...

Robert Záruba: Vstoupíš do stejné řeky

Manželství Zárubových se rozpadlo před třemi lety, údajně kvůli tomu, že Robert neměl čas na rodinu. Spekulovalo se i o tom, že oba krátce našli zalíbení v někom jiném. Po rozvodu ale ani jeden z nich nenašel stálý vztah a celou dobu je spojovala péče o syna. A tak to prý dali znovu dohromady... Vzhledem k tomu, že nepatří k těm nejostřeji sledovaným celebritám a o jejich soukromí se moc nemluví, může jejich znovunalezený vztah mít šanci.

Leoš Mareš: Rozvod nebude?

Monika a Leoš Marešovi oznámili rozchod před pár měsíci. Monice došla trpělivost s neustálými manželovými zálety a nahlas řekla, že se chce rozvést. Leoš se od rodiny odstěhoval, ale na druhou stranu rychle ukončil románek s modelkou Gábinou Dvořákovou, kvůli kterému se Monika rozhodla manželství ukončit. Začal se věnovat rodině víc než dřív... A Monika zařadila zpátečku! V rozhovoru pro společenský časopis „zničehonic“ uvedla, že rozvod není aktuální, že manžela stále miluje a že spolu vycházejí naprosto bez problémů.

Obrácení Leoše Pištory

To jsou věci! Co se tak najednou stalo? Je z Leoše Mareše nový člověk? Těžko. Sice si asi uvědomil, že ztratit rodinu je vážná věc, a tak zkouší zachránit, co se dá. Jenže, dospělí lidé se moc nemění... Když za rozchodem partnerů stojí jednorázová nevěra, dá se to snad vyřešit. V obrácení notorického sukničkáře ale moc věřit nejde. Chvíli vydrží sekat dobrotu, ale pak do toho obvykle zase spadne. V Americe se závislost na sexu dokonce léčí stejně jako závislost na alkoholu či drogách. Sice si můžeme myslet, že Amerika je „pošahaná“, ale něco na tom přece jen bude. Žen, které uvěřily, že se jejich nevěrný muž změní, a splakaly nad výdělkem, je víc než těch druhých, kterým to napodruhé vyšlo. Bohužel! A co myslíte vy? Dají to Marešovi dohromady a vydrží jim to?