Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme pár slov o mladém zpěvákovi.

Balit holky? Proč ne, ale…

Hit Ztrácíš Markovi přinesl popularitu a především přízeň ženského pokolení všech věkových kategorií. Toho začal okamžitě využívat, což by nebylo celkem nic divného – kterému chlapovi nelichotí zájem hezkých holek a který by toho (zvlášť když je nezadaný) nechtěl využít? Markovi Ztracenému ale zřejmě časem stouplo sebevědomí natolik, že získal pocit naprosté neodolatelnosti. Všechny mladé kolegyně-novinářky, které s ním kdy přišly do styku, říkají, že je bez obalu a dost neodbytně sváděl. A to i přesto, že mu daly jasně najevo, že nemají zájem. A to i ve chvíli, kdy se v médiích chlubil, že potkal tu pravou – moderátorku Óčka Marcelu Skřivánkovou.

Mistr Ztracený

Dobré jméno si Marek Ztracený moc nezískal ani mezi kolegy. Proč? Chová se jako „mistr světa“! Na festivalech ostatní (a nikoli bezvýznamné) zpěváky a kapely přehlíží a ve společných šatnách se chová, jako kdyby patřily jen jemu. „Nafoukaný fracek, který si o sobě moc myslí, ale na pódiu předvádí ubohé výkony,“ tak ho bez obalu hodnotí spousta muzikantů.

Probouzím se!

Tak by se měl možná jmenovat další hit Marka Ztraceného, pokud ho tedy ještě někdy napíše. Pokud totiž nepochopí, že pýcha opravdu předchází pád, bude „Ztracený“ navždy. Jako už řada hvězdiček před ním…