Marcela Holanová patří k nejznámějším českým zpěvačkám. Má mnoho fanoušků, kteří vždy obdivovali nejen její hudební nadání, ale také její mladistvý vzhled, který si bývalá manželka baviče Karla Šípa i s přibývajícím věkem uměla udržet. Když se ale nyní objevila na soustředění Muže roku, všichni přítomní si všimli, že je něco špatně.

Téměř museli zavolat zdravotníka

Vystoupení Marcely Holanové na soustředění Muže roku doprovázelo hned několik problémů. Podle informací webu Aha! totiž zpěvačka ještě dvě hodiny před svou show nebyla na místě a nestihla ani zvukovou zkoušku. Když pak konečně dorazila, mnohým přítomným se objevil ustaraný výraz ve tváři. „Stěží vyšla schody a problém byl i s antigenním testem. Špatně se jí dýchalo, a tak bylo nemožné odebrat vzorek nosem nebo ústy. Nakonec se to podařilo ze slin, ale chvílemi jsme se báli, že budeme muset zavolat zdravotníka,“ nechala se pro Aha! slyšet jedna z přítomných žen.

Jak uvedl i web Expres, zpěvačka působila tak, že není ve své kůži. Během poskytování rozhovorů pak odpovídala jednoslovně a na první pohled bylo vidět, že ji trápí zdraví.

Velké bolesti

Zpěvačka musela v poslední době podstoupit hned několik operací. „Musela jsem teď na operaci s kyčlí. Je to už několikátý zákrok. Připadám si jako chodící bolístka, protože u toho hodně trpím, stěžuji si, mrmlám, ta rekonvalescence je pro mě nejtěžší,“ uvedla v jedné ze svých obsáhlejších odpovědí pro web Expres, podle kterého bylo vidět, že Holanová kvůli bolestem nevydrží ani dlouho stát.

Nakonec někdejší hvězda 80. let sama přiznala, že se necítí dobře. „Dneska mi není nejlíp, protože je blbé počasí,“ nechala se ještě slyšet pro deník Aha!. Snad se Marcela Holanová zase brzy vrátí do formy a bude před fanoušky opět nadšeně skákat tak, jak byli zvyklí.