Plánované interview zrušila MAHULENA BOČANOVÁ (43) textovou zprávou: „Umřel mi tatínek. Nejde to.“ Po čtyřech dnech změnila názor. Loňský rok jí nevyšel podle jejích představ. Po rozpadu manželství s Viktorem Mrázem zůstala doma a z pracovních závazků si ponechala jen moderování magazínu Top Star. Ocitla se v pozici boxera, který se po těžkém K. O. zvedá ze země. A když ohlásila návrat k životu, přišla další těžká rána: Smrt druhého z rodičů. Mahulena je ale bojovník, a tak se s námi smála, i když jí bylo smutno na duši.

Slovenský moderátor Martin „Pyco“ Rausch vám chtěl zalichotit a řekl o vás, že jste druhá nejkrásnější Češka. Neurazila jste se?
Šílíte? Taková lichotka udělá radost každé ženě, zvlášť stařence v mém věku. A která je podle něj nejkrásnější? (smích)

Rozhodla jste se vrátit k dívčímu vzhledu a nechala si prodloužit vlasy?
Spíš jsem neměla chuť chodit ke kadeřníkovi. Naštěstí zatím neobrůstám mechem, ale už bych se asi měla začít parádit.

Co se pro vás změnilo rozvodem?
Ještě jsme se nerozvedli, zatím jde o rozchod. Změnilo se to, že bydlíme s Máňou doma samy. Rok jsem nepracovala a měla spoustu námětů k přemyšlení. Jinak zůstalo vše při starém. Vik i celá jeho rodina se ke mně chovají hezky. Náš penzion v Číčovicích funguje stejně, život jde dál.

Kdy jste se naposledy otočila na ulici za mužem, protože se vám líbil?
Za muži se neotáčím. Kličkuju před nimi v duchu přísloví: Odříkaného chleba největší krajíc.

V pětadvaceti letech jste si nepřipadala hezká.Teď už si hezká připadáte, anebo si víc věříte?
Dospěla jsem k poznání, že chlapi, kteří mě zajímají, mají jiné priority. Víc než můj vzhled oceňují to, že se se mnou nenudí.

Naučila jste se na přehlídce prádla Top Secret, jak se zapínají podvazky?
Ne, navlékly mě do nich stylistky. Podvazky nejsou zrovna můj šálek čaje. Sexy mi to přijde na někom, kdo má dokonalé tělo a cítí se v nich dobře, ale to fakt není můj případ. Jednou jsem je na sebe navlékla, bohužel ve špatném pořadí, takže ze mě byla nedobytná pevnost. Partnera to tehdy moc pobavilo.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.