Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na podpatcích do redakce, abych tu s kolegy vymyslela nějakou boudu na naše celebrity. Dneska si něco povíme o letošních svatbách slavných párů.

Svatby tolik neletí?

V Česku frčí trend soužití na hromádce – hodně lidí tvrdí, že na vztah nepotřebují papír. Tento názor podporuje i fakt, že se takřka každé druhé manželství rozvádí. Odstrašujícím příkladem mohou být i mnohé naše celebrity, které se s velkou mediální pompou berou a za pozornosti médií se zase velmi dramaticky rozcházejí. Pro příklady nemusíme chodit daleko… Možná proto těch českých slavných svateb letos trochu ubylo – vdala se nám modelka Markéta Divišová (25), moderátorka Renáta Czadernová (25), asi nejsledovanější pak byla svatba tenisového páru Nicole Vaidišová (24) – Radek Štěpánek (31).

Překvapení letošního léta

To v zahraničí se uskutečnilo hned několik překvapivých sňatků. Španělská kráska Pénelope Cruz (36) se provdala za svého přítele, španělského herce Javiera Bardema (41), pár zároveň oznámil, že se těší na prvního potomka. Ještě překvapivější bylo, že do toho praštil i zapřisáhlý starý mládenec a sukničkář Robbie Williams (36), který si vzal herečku Aydu Filed (31) a rovněž se stane otcem. Svůj slib konečně splnil i charismatický Harrison Ford (67), který si rok a půl po zásnubách vzal dlouholetou přítelkyni Calistu Flockhart (45). Všem nezbývá než přát hodně štěstí…

Madonna – svatba jako provokace?

Zpěvačka Madonna oslavila před týdnem 52. narozeniny a zároveň oznámila, že se hodlá potřetí provdat. K oltáři si chce odvést modela Jesuse Luze. Svatba velké hvězdy vždy budí pozornost, tento plánovaný sňatek ale vyvolal opravdu diskuse. Je oznámení sňatku skutečné, nebo se jedná o jednu z Madonniných mnoha provokací? Možná oboje dohromady. Kontroverzní zpěvačku určitě zaujalo spojení Madonna –Jesus, které v určitých kruzích bude provokovat. Stejně tak jako ráda rozvíří diskusi nad sňatkem padesátnice s dvacetiletým klukem... Měla by ale vše ještě jednou dobře zvážit. I když vypadá pořád velmi dobře, ať dělá, co dělá, vedle pohledného mladíčka vynikne každá její vráska. A bude hůř! Aby nedopadla jako česká podnikatelka Ivana Trumpová (61), které se kvůli jejím avantýrám s čím dál mladšími muži všichni smějí, byť jen za zády… Co myslíte vy?