Macaulay Culkin se narodil v rodině, která rozhodně neměla peněz nazbyt. Brzy se ale všechno změnilo. Macaulay se totiž už jako dítě stal hvězdou a už v pěti letech se objevil ve svém prvním filmu Tajemná noc duchů. O dalších pět let později se jeho život kompletně otočil. Právě v roce 1990 totiž zazářil v hlavní roli v legendární rodinné komedii Sám doma. Jeho honorář byl natolik vysoký, že mohli jeho rodiče odejít z práce a naplno působit jako manažeři svého syna.

Rodinné neshody

Macaulay Culkin přecházel z role do role a vydělával velké peníze. Jak ovšem před lety podle webu Mirror sám herec uvedl, rodiče začali jeho výdělky utrácet po svém a peněz si dosyta užívali. A proto mezi členy rodiny začaly vznikat nemalé problémy. Ty nakonec vyústily v to, že se tehdy ještě patnáctiletý Macaulay rozhodl zakročit a rodičům odebral veškerá právě ke svému majetku. „Legálně jsem odebral jména svých rodičů z mého fondu a našel jsem si jiného správce. Někoho, kdo by se mi o peníze staral. Pro případ, kdyby si někdo jiný chtěl z mého koláče něco ukrojit,” prohlásil herec.

K nepoznání

V patnácti letech se mimo jiné rozhodl odejít také do hereckého důchodu. A začal bojovat s různými problémy. V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že je závislý na heroinu. To ale herec vždy rázně popíral. S jistou závislostí ale přece jen bojoval. V roce 2005 byl podle webu The Sun zatčen za držení léků, které si obstaral bez receptu, a také marihuany. Sám se pak také přiznal k užívání některých drog, ale nikdy nespecifikoval, o jaké látky konkrétně šlo.

Po nekonečně dlouhé době ale najednou přišel zázrak. Na první pohled v životě ztracený Macaulay Culkin se zamiloval do herečky Brendy Song a šel do sebe. Začal se znovu objevovat před kamerou a stal se z něj také pyšný otec. V roce 2021 mu jeho snoubenka Brenda porodila syna Dakotu, v březnu 2023 se dočkali druhého syna, kterému dali jméno Carson.

Související články