Lucie Vondráčková plní sociální sítě především pracovními záležitostmi. Zda se s někým stýká lze odvodit jen těžko. Zeptali jsme se proto vědmy Graciely, která se na intimní život Lucie tázala karet. Ty prozradily, že život poustevnice nežije.

„Ona už tady milenka někoho je. Nevím konkrétně kdo to je, ale podle toho, co vidím v kartách to vypadá, jako kdyby už se znali z dřívějších dob,“ tvrdí Graciela. Pravdou je, že Lucie pracuje jako ďas, takže seznámit se jinde než na place asi ani nejde.

Lucie podle vědmy sama není

„Neříkám, že je zamilovaná, ale sama není. V kartách má uniformu, je tu i pošťák. Ten značí kariéru. Může to být tedy někdo z branže. Pravděpodobně s ním pracovala. Ten dotyčný, se kterým se seznámila, jí dodává energii a povzbuzuje ji,“ pokračuje kartářka.

Je zřejmě dobře, že Lucie někoho má. Samota jí nesvědčí. „Hodně špatně snášela a snáší rozvod. Ten člověk ji hodně naplňuje. V jeho společnosti je opravdu šťastná. Nemůže být sama. Pokud bude sama, pocítí stres. Tenhle vztah ale nebude trvalý,“ myslí si Graciela.

Jednat by se mělo o muže z obdobné branže

Vondráčková přitom ještě nedávno prohlašovala, že rozhodně nikoho nehledá a na nový vztah nemá ani pomyšlení. Rozvod s Plekancem s ní pořádně zamával, což potvrdila i vědma.

„Nemůžete si ze srdce na povel vyrvat osm prožitých let. Takže se do Kanady stále vracím jak kvůli práci, a to vždy ve dnech, kdy jsou děti se svým tatínkem, tak i kvůli klukům, pro které je to jejich domov a mají to tam rádi. Ostatně i pro mě se stala Kanada druhým domovem. Sice drsným a neúprosným, ale nezapomenutelným,“ tvrdí Vondráčková v rozhovoru pro iDnes.cz. V Montrealu žila s Plekancem roky.

Rozvod s Plekancem ji pořádně sebral

„Beru to tak, že měl zřejmě život jiné plány. Není mi vlastní hledat chyby u jiných, spíš celý život bojuji s přílišnou sebekritikou. Ale myslím, že je obecně výhodnější, když nemá muž příliš volného času, a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce,“ míní zpěvačka.

Facebook následně zasypává patetickými citáty jako „nečekej na jedinečný moment, vem moment a udělej ho jedinečným.“ Čert, aby se v ní vyznal.

Sama už v ložnici zřejmě není

Nutno podotknout, že nedávno vydala písničku Milování, ve které mluví ke konkrétnímu muži. „Dělej to, co je něžný. To, co mám, si přej. Dělej to, co je věčný. Svý sny znát mi dej. Hranice žádná. Co můžem chtít není. Nás netýká se žádná hráz. V milování hranice nejsou. Nás netýká se žádná hráz. Kam vlny chtěj, tam si jdou. Já za tebou,“ zní text. O koho se asi jedná?