„Vždycky mi připadalo divné chlubit se tím, jak vypadáme,“ zapochybovala na sociální síti Lucie. Ta by se přitom za štíhlou postavu a přírodní prsa velikosti pět opravdu stydět nemusela. „Stoupni si před zrcadlo a cvakni to!“ povzbudil ji bývalý hokejista Jiří Šlégr, za kterého se provdala před šesti lety. Manželé společně vychovávají ještě dva syny, které má Šlégrová z předchozího vztahu s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem.

Nechápu, proč se podceňuješ

Nakonec Lucie sdílela pár odzbrojujících snímků, na kterých vynikají její dokonalé křivky. I tak se ale Šlégrová podrobně rozepsala o nejistotě, kterou při focení cítila. „Tak zaprvé, necítila jsem se na to, sem přidávat sebe v plavkách,“ popsala misska upřímně svoje pocity. „Můj úžasný muž mi říká, ty jsi fakt praštěná, vypadáš skvěle. Bude ti čtyřicet, porodila jsi tři děti. Pořád nechápu, proč se tak podceňuješ,“ snažil se Šlégr rozehnat pochyby, které trýzní snad každou ženu.

Tím ale Lucčino trápení ohledně zjevu zdaleka neskončilo. „Nikdy nebudu vypadat tak božsky jako Andrea nebo Simona,“ narážela modelka zřejmě na svoje kolegyně Verešovou a Krainovou. Pak vítězka České Miss z roku 2005 pokračovala s několika dalšími body, v nichž přiznala, že příznivci ji o snímky v plavkách sami žádají. „Jsem částečně pyšná, že ze mne není Škopková, i když to vše musím ještě zpevnit,“ naplánovala si Šlégrová a dodala, že s tím manžel jistě nebude souhlasit a vynadá jí. „Miluje mě totiž jako ‚Bridget Jones‘, ‚TAKOVOU, JAKÁ JSEM‘,“ uzavřela Lucie a přidala srdíčko.

Nádherná a neskutečně atraktivní ženská

„Náhodou vypadáte skvěle, krásná ženská,“ připsala jedna ze sledujících k příspěvku. „To aby měl Jirka zbrojní pas,“ doplnil další obdivovatel. „Naprosto TOP ženská. Nádherná a neskutečně atraktivní. A po třech dětech…? Vás musí ostatní dámy nenávidět za to, jak božsky vypadáte,“ myslí si další fanoušek. Snad díky tomu skromná Lucie získala jistotu, že je pořád k světu, a bude mít chuť chlubit se zásobou dalších žhavých fotek.