Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou jsou ve spokojeném vztahu už déle než dva roky, jejich společný začátek ovšem nebyl zrovna zalitý sluncem.

Hokejista byl v době seznámení se Šafářovou ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a jeho odchod od rodiny tehdy vyvolal pořádný skandál.

Dnes už ovšem o lásce dvou sportovců nikdo nepochybuje. Společná dcera Leontýnka jen potvrdila, že to partneři spolu myslí opravdu vážně. Plekanec svou partnerku dokonce nedávno požádal o ruku a tráví spolu každou volnou chvilku. Jejich malá čertice jim ale prý dává pořádně zabrat.

Dcera Tomáše Plekance a Lucie Šafářové nedávno oslavila rok a je z ní pořádně akční batole!

I když je tenistka ve skvělé fyzické kondici, běhání kolem Leontýnky je hodně náročné, což přiznala i nedávno na svém Instagramu.

Holčička evidentně pobrala sportovní geny po rodičích, jelikož se naučila velice rychle chodit, a tak ji musí její hvězdná maminka hlídat na každém kroku.

„Nahoru a zase dolů, hádejte, kolikrát to vyšlapala?“ pochlubila se na Instagramu Lucie Šafářová nejnovějšími záběry své dcery, která aktivně lezla do schodů a zase zpět.

„Venku bylo hnusně, ale my se doma určitě nenudíme… Ta mateřská je taky posilka,“ smála se tenistka. Ta v karanténě rozhodně nezahálí a kromě běhání za dcerou začala s fanoušky sdílet, jak pravidelně cvičí.

Že by budoucí paní Plekancová hubla do svatebních šatů? To vše ukážou příští měsíce…