Patnáctého září se České Miss Lucii Hadašové (24) a jejímu příteli, hokejistovi Jaroslavu Bednářovi (34), narodila holčička, kterou pojmenovali Deniska. Od té chvíle jako by se po nich zem slehla. Hned po porodu se totiž Lucie uchýlila do Strážnice ke svým rodičům, aby ji během šestinedělí nikdo nerušil a mohla si naplno užívat svého novorozeného potomka. Mimo jiné tak ze své maminky učinila jednu z nejšťastnějších osob na této planetě. „Mamka byla moc ráda, Deniska je přece jen její první vnouče. Od té doby jsme ji navštívili už několikrát. Moc si užívá procházky s kočárkem a vždycky se s námi velmi nerada loučí,“ říká Lucie.

Ptát se, co vás teď nejvíc zaměstnává, by asi bylo zbytečné. Nebo ne?
Samozřejmě je to práce kolem miminka, ale musím říct, že se to prací nazvat nedá, je to jen samá radost.

Denisce jsou dva měsíce. Jaké je to dítě? Nechá vás vyspat?
Deniska je hodné miminko. Čekala jsem, že to bude vše náročnější. Dcerka se v noci budí jen jednou na krmení. Během dne nepláče. Celkově je to klidné a spokojené dítě. Nejkrásnější je, když se na mě usměje. To je nejkrásnější pohled, co mi může věnovat. Být maminkou je to nej v mém životě.

Zapojuje se tatínek do péče o dcerku? Přebaluje, bere si ji na říhnutí a tak dále?
S Jardou se dokonce přetahujeme, kdo bude vozit, přebalovat, koupat… Ale už máme svůj rituál, kdy se tatínek s Deniskou koupe ve vaně. Nevím, kdo je v tu chvíli šťastnější. (smích)

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.