Elixír mládí

Sociální sítě naší nejúspěšnější zpěvačky se plní skoro každý den. Nedávno ji fanoušci obvinili z toho, že své fotky upravuje v některé k tomu určené aplikaci, aby se zbavila vrásek a vypadala tak lépe než ve skutečnosti. Takovému nařčení se zpěvačka vysmála a dál tvrdí, že za jejím mladistvým vzhledem stojí láska k mladšímu muži a věčný smích a že se nestydí za to, jak ve svém věku vypadá a fotografie nijak neupravuje.

Zpěvačka měla vždy slabost pro výrazné líčení a černou barvu. Make-up používá i v soukromí a ví přesně, co jí sluší. Jen málokdo by hádal, že Bílá slaví už čtyřiapadesáté narozeniny. S mikádem a ofinkou, které předvedla v jednom ze svých příspěvků, vypadala o dekádu mladší. Minulý rok potvrdila, že prstýnek, který se jí třpytí na prsteníčku už několik let, je zásnubní.

Dílky puzzlí

S Radkem Filipim (36) se skvěle doplňují. On ji přivedl ke cvičení a probudil v ní lásku k pohybu, ona ho upřímně podporuje v cestě za snem. Když na sklonku minulého roku vyhrál v Brazílii mistrovství světa, zpěvačka neskrývala dojetí a nazvala ho "testoronovým andělem". Po tom, co se syn Filip odstěhoval do zahraničí, pořídil si pár psa Kvída.

Zajímavosti

Poprvé zpívala před lidmi v sedmi letech a vystupovala s písní "Černé oči, jděte spát".

Vyučila se krejčovou. To se jí hodí teď při šití roušek, kterými zásobuje například kladenskou nemocnici.

Vztah s hereckou nadějí Tomášem Holým (†21) utnula po šesti měsících tragická nehoda.

Pseudonym "Lucie Bílá" pro ni vymyslel hudební producent Petr Hannig (74).

V roce 1995 se jí narodil syn Filip. Partner Petr Kratochvíl (68) od ní ale odešel za Miss Československo 1992 Petrou Babůrkovou (47).

Nazpívala úvodní píseň "Když tančí ďábel s andělem" pro film Filipa Renče (54) Lída Baarová.

V roce 1990 se neúspěšně ucházela o hlavní roli ve filmu Kouř.