O jejich novém bydlení rozhodla náhoda. Když si Lucie přečetla inzerát na prodej rodinného domu na Bílé Hoře, neváhala a po prohlídce domu bylo rozhodnuto. Byla to nejen zahrada, která Lucii přesvědčila. O vybavení domu měla jasnou představu od samého počátku. Byť dům prošel rekonstrukcí, z původního tam mnoho nezůstalo. Lucie s manželem a svými dětmi si zařídili vše podle svých představ.

Pro každou hospodyňku je důležitá kuchyň. Lucie si proto do domu přestěhovala tu svou, ve stylu kredenců z dob našich babiček. Na míru vyrobená kuchyně koresponduje s ostatním vybavením domu. Čisté linie, funkčnost, útulnost, romantická atmosféra s rukopisem Provence stylu.

Celému domu vévodí světlý interiér, vkusně zvolené doplňky a kvalitní přírodní materiály. Lucie si spoustu doplňků a dekorací vyrábí sama. Starým věcem vdechne nový život. Koupelna je řešena také v tlumených zemitých barvách a přírodních materiálech jako je beton a dřevo. Studenou betonovou stěrku na zdech tlumí a zútulňuje teakové dřevo koupelnového nábytku.

Lucčiným snem byla odjakživa zimní zahrada. Svůj sen si v novém domě splnila. Zimní zahrada celý dům prosvětlila a propojila dům se zahradou. Nejen na zimní zahradě, ale také na zahradních úpravách se odráží její typický rukopis.

Dům je splněným snem a přáním sympatického hereckého páru, jejich dětí a čtyřnohých mazlíčků.