Ladě Horové je pouhých devatenáct let a s množstvím filtrů, které používá na svoje snímky, možná způsobí některým mužům neklidný spánek. Pokud se ovšem podíváme na fotky bez filtrů, není Lada nic jiného než obyčejná holka. Lada to o sobě zřejmě tuší, a proto se tak moc vyžívá v úpravách.

To, že není dokonalá, o čemž jistě nikdo neměl ani páru, propálil omylem Adam Kajumi. Ten na Instagramu zveřejnil snímek, kde je on, Datel a Lada ve vířivce. Stejnou fotku, ovšem s nemálo úpravami, zveřejnila na sociální síti Lada. Rozdíl mezi dvěma fotkami je značný.

Image kazí Ladě k její smůle vlastní matka, která na svém profilu zveřejňuje fotky sice s úpravami, ale ne tak masivními. Ta to jistě nedělá schválně, ale jen z neznalosti programů, kde se můžete upravit k nepoznání. Maminka Ladu totiž jinak podporuje úplně ve všem. I v tom, jak spoře chodí oděná nebo že tancuje na písničku, jež pojednává o orálním sexu.

Bez retuší vypadá jako jiný člověk

„Chcete mi říct, že v tomto podporujete vaši dceru? Ukazuje pr*el na IG, má ji fakt dobrou, ale jako není to moc vhodné tam dávat, to už si radši může založit OnlyFans, ale toto? To už je too much for me,“ vzkazuje jeden z fanoušků.

OnlyFans je služba s předplaceným obsahem. Ten mohou fanoušci získat od tvůrců, pokud si zaplatí. Ve většině případů se jedná o obsah erotický a přesně na to sledující narážel.

Adam Kajumi ukázal její pravou tvář

„Je to jen fotka a video. A má ji krásnou, proč ne. Na OnlyFans je to opravdu málo,“ odepisuje maminka a přidává tři smajlíky. Je až k neuvěření, jak humorně to bere. „Má postavu a je jí 18. Do sklepa se může zavřít v 70. A jedna sexy fotka je v poho,“ odvětila s ledovým klidem.

Pro někoho může být její přístup zarážející. Není to dlouho, co Lada vyprávěla o sexuálním zážitku s Adamem Kajumim a svojí kamarádkou. Ani to na přístupu maminky nic nezměnilo. Svoji dceru prostě miluje takovou, jaká je.