Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes trochu propereme manželství známého páru.

Kdo s mečem zachází...

Leoš Mareš si už dlouho zahrával s ohněm. Aféru, kdy byl vyfocen polonahý na pokoji s prostitukou, jeho žena až s nevídanou grácií ustála. Stejně jako přehlídku dívek, které se v médiích vyjadřovaly o tom, že měly nebo dokonce stále mají s jejím mužem poměr. Vždy Leoše hájila s tím, že jsou to pomluvy, které je mají rozeštvat. Mnozí ji obviňovali, že to dělá kvůli penězům. Částečně určitě ano, ale kdo by se jí divil? Když budoval kariéru, dělala mu léta zázemí a dala mu dvě děti, i když druhý syn už byl možná počat tzv. na záchranu manželství. Odejít „bez boje“, to by se nechtělo asi nikomu.

Trumfy drží Monika

Teď ale Marešovi oznámili rozchod. Monika mluví o rozvodu a jako hlavní důvod uvádí manželův románek s modelkou Gábinou Dvořákovou. Leoš je opatrnější, mluví o odluce, po níž se rozhodne co dál. Jako typický chlap si nechává zadní vrátka k rodině. Co kdyby ho pletky s Dvořákovou, které neustále tvrdošíjně zapírá, náhodou přestaly bavit? Rád by se vrátil k rodinnému krbu, než se objeví nějaká nová „kost“. Konečný tah je tedy, zdá se, na Monice Marešové. Buď rozchod dotáhne do konce, a i když na tom nebude finančně zrovna špatně, bude muset z něčeho, na co je zvyklá, slevit. Anebo v tom nechá manžela vymáchat a počká, až přijde s prosíkem. Odluka jí dává prostor zachovat rodinu a nedělat ze sebe donekonečna „podváděnou naivku“. Co byste na jejím místě udělaly vy, milé dámy?