Máte za sebou úspěšnou kariéru s New Golden Kids, ale teď o vás nebylo roky slyšet. Proč?
NGK fungovali necelé dva roky a ztroskotalo to na managmentu a produkci. Nechtěla jsem být už loutkou, se kterou někdo manipuluje a tahá za provázky, říká vám, co máte dělat, jak vystupovat, co zpívat apod… Už nikdy víc! Dalo mi to strašně moc, byla to má první zkušenost, jak se dostat ke zpívání v mých 16 letech; jsem za tuto příležitost vděčná, ale mělo to i stinné stránky: výmysly bulváru, odsuzovaní lidmi na základě negativních článků… Nelituji toho, ale nikdy bych do podobného projektu už nešla a neuvazovala se někomu písemně.

Čemu jste se věnovala potom?
Po New Golden Kids jsem si chtěla dát pauzu, bylo toho na mne v tak mladém věku strašně moc. Pro mě byla priorita dostudovat školu, byla jsem mladá, tak jsem lítala po různých diskotékách s přáteli a svět showbusinessu mi začal být cizí. Do toho pak přišla velká láska, vzali jsme se a z našeho vztahu se vyklubal můj nádherný syn, který je pro mě vším. Bohužel manželství mi nevyšlo a po dvou letech jsme šli od sebe. To nejkrásnější, co v životě žena může chtít, je dítě a to mám, je to moje všechno. Prošla jsem si různým obdobím smutku, pláče, radosti, bolesti apod. Zpěv mi celou tu dobu strašně chyběl, ale člověk k tomu musí dospět sám. Cítila jsem to tak silně, že to muselo jít ze mě ven, a tak přišel náš projekt Gospel night. Ano, dostala jsem spousty nabídek na zpěv, ale bohužel ti konkrétní lidé chtěli vždy něco víc než jen práci. Sex… A teď konečně dělám to, co mě baví a hlavně srdcem, navíc se skvělými lidmi. Vše si sami i financujeme a je to nádherný pocit, když jste to vše dokázali sami. Když máte ten správný tým lidí, jde všechno, jen to pár let trvalo.

Změnilo mateřství váš pohled na svět, potažmo na zpívání? Máte nyní lidem víc co sdělit?
Mateřství mě změnilo hodně. Dospěla jsem, už nejsem a nikdy nebudu sama na tomto světě a je na mě závislý jeden malý človíček, můj syn Nicolas, moje inspirace pro všechno. Lidem bych skrze své písně chtěla sdělit pocity radosti, ale i smutku, vše, co se stalo za dobu mého nezpívání, je v mých písních. Všichni moji přátelé mi říkali, proč ty nezpíváš, máš tak silný a neuvěřitelný hlas, ale já si to vše musela uvědomit sama a nenechat se nutit a tlačit. Konečně jsem si to v sobě uvědomila, ale to jen díky všem těm životním situacím.

Jak se dá skloubit pracovní vytížení s další rolí na plný úvazek, s tou mateřskou?
Je to docela psychicky i fyzicky náročné, ale už jsem si za tu dobu zvykla. Nějak nemám pojem o čase. Ráno z domu odejdu a vracím se za tmy. Pokud je to jen trošku možné, můj malý syn je všude se mnou, a proto tak moc miluje společnost lidí. Dokonce chodí se mnou i do fitka, kde ho už všichni znají, a když přijdu bez něj, tak se hned vyptávají, kde mám svého andílka. Vše se dá zvládnout, když člověk ví, jak na to. A nesmím zapomenout, že mi hodně pomáhá moje rodina.

Co chystáte v nejbližších dnech? Vypadá to, že se nezastavíte…

Děje se teď kolem mě toho tolik, že to ani nestíhám, ale je to krásné. Po posledním velikonočním koncertě se se vším roztrhl pytel. Připravuji nový projekt Blues and Soul night, kde zazní ty nejznámější hity tohoto žánru v podání mém i mých hudebních hostů. K tomuto hudebnímu stylu mám velmi blízko, a tak jsem si řekla, proč neudělat i takovýto večer... Dále spolupracuji s úžasnými DJ Michaelem Burianem A Jean Lucem, se kterými jsme natočili taneční skladbu, která každým dnem vyjde. Dělám autorské věci, různé hudební projekty, chystá se duet s hodně známým raperem. O některých projektech ještě nemohu mluvit, ale bude to velké. Vystupuji na krásných akcích a především se snažím být tou nejlepší mámou, protože můj syn je můj hnací motor. V neposlední řadě připravuji obrovský koncert 10. 12., který bude v Betlémské kapli. Zdá se to daleko, ale čas hrozně letí a nerada bych něco podcenila. Vše chci posunout zase o pár stupňů výš, aby si lidé odnesli krásný zážitek a zároveň to byla show. Zabere mi to hodně času, ale je to krásná práce, zejména když si vše dělám svépomocí a za asistence lidí, kterým věřím. Jsem šťastná a žiju život, jaký si přeji, a dělám vše, co mě vnitřně naplňuje. Také se snažím pomáhat potřebným v rámci svých koncertů, jež jsou charitativní.



Zbývá vám vůbec čas na nějaké koníčky?
Když mám chvilku času, tak jdu boxovat. Vybiju se tam, unavím, spálím kalorie a ještě si zformuji postavu. Trénuje mě Luboš Raušer, který je profi Mistr ČR, amatérský Mistr ČR, mistr světa v thajskem boxu, Mistr Evropy a mezinárodní profi šampion holandské asociace WFCA. Takže jsem v dobrých rukou a do toho chodím cvičit ke kamarádovi Pepovi. Chci se cítit dobře a být tak trošku i motivací pro ostatní. Všechno jde, když člověk chce, jen se nevzdávat, nenechat se zastavit různými lidmi, kteří vám budou říkat: vykašli se na to, nedělej to, nemá to smysl apod... Vše je naopak, splnit si sny je někdy těžké, ale ne nemožné. Jsem důkazem. Vždy jsem si přála koncertovat a nyní to mám. Mé koncerty jsou zaplněné do posledního místa, lidé se smějí a pláčou zároveň, na každém koncertě zažívám standing ovation, co víc si přát… Proto se nikdo, nikdo nevzdávejme svých snů. Mám toho v hlavě hodně, co chci uskutečnit, a věřím, že se nám to společně s mým týmem podaří...

Čtěte také: Dara Rolins: Kráčím s dobou nebo Kamil Střihavka: Ježíšem nemůžu být věčně